aidake leida moodsama joonega klaasuks

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
aero
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 83 korda
On tänatud: 82 korda

aidake leida moodsama joonega klaasuks

Lugemata postitus Postitas aero »

Palun abi.

Kunagi - ehk aasta-paar tagasi - olen näinud kas poes või veebis viisakat moodsa joonega klaasust. Oli see ahjule või kaminale mõeldud ... teras või malm ... ei tea. Minu meelest halli värvi. Kindlasti mäletan, et käepide oli U ehk D-kujuline. Mälu järgi umbes selline:
Pilt
Kes selliseid müüb? Või kus on hea valik moodsama joonega 41 cm laiusega uksi? Ahjule v kaminale.

E: parandasin pealkirjas kirjavea
Viimati muutis aero, 15 Dets 2013, 16:33, muudetud 1 kord kokku.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: aidake leida moosama joonega klaasuks

Lugemata postitus Postitas Urmas »

aero kirjutas:Palun abi.

Kunagi - ehk aasta-paar tagasi - olen näinud kas poes või veebis viisakat moodsa joonega klaasust. Oli see ahjule või kaminale mõeldud ... teras või malm ... ei tea. Minu meelest halli värvi. Kindlasti mäletan, et käepide oli U ehk D-kujuline. Mälu järgi umbes selline:
Pilt
Kes selliseid müüb? Või kus on hea valik moodsama joonega 41 cm laiusega uksi? Ahjule v kaminale.
Tere tulemast tänapäeva! Kas sa tahad nüüd ahjule või kaminale ust, mis oli moes aasta-paar tagasi? Ära jama! Naabrid hakkavad narrima ja naabri kanad saavad naerust munapeetuse. :) Nüüd on moes kosmosetehnoloogial põhinevad nanomaterjalidest ökoloogilised, looduslähedaste toonidega ja & või ? kujuliste käepidemetega! Sellise saamine on sama defitsiitne värk nagu toimus viimasel vene ajal- ainult talongide alusel ametiühingu tegelastele või nendega maganud isikutele. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Leevi
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 64 korda
On tänatud: 40 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Leevi »

Pilt

?
Urmas
autodidakt

Leevi kirjutas:Pilt

?
Pilt pildiks, neid on terve internet täis, aga küsimus oli- kus kohast leida ja/või kes selliseid müüb?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Leevi
Ehitusguru
Ehitusguru
Kontakt:

Urmas kirjutas:
Leevi kirjutas:Pilt

?
Pilt pildiks, neid on terve internet täis, aga küsimus oli- kus kohast leida ja/või kes selliseid müüb?
Miks nii ülbe toon? Üritasin selle igeriku eskiisi põhjal võimalikku ust tuvastada vaid... Pildil kujutatud ukse kohta andis Google esimese vastusena sellise pakkumise: https://www.netrauta.fi/portal/takat/ta ... _410x410mm

Selle ukse kohta muid tulemusi: https://www.google.ee/search?q=takkaluu ... 2&ie=UTF-8

Kui ei kõlba, siis õpitagu joonestama või ostetagu soojapuhur, aga kiunuda pole mõtet.

PS http://www.pisla.fi/product_details.php?p=1114
Tihe, õhutusklapiga, nagu ütleb kodukas. Sobib nii kaminale kui ka ahjule. Ilmselt vabalt saadaval ka kohalikes ehitusmarketites.
Viimati muutis Leevi, 14 Dets 2013, 02:01, muudetud 2 korda kokku.
Urmas
autodidakt

Leevi kirjutas:Miks nii ülbe toon? ...
Kulla Leevi ega ma ometi ei pea hakkama sulle keelt kõrva ajama ja meelitusi kirjutama tähelepanu juhtimiseks, et vaata, Aero tahtis teada, kus kohast selliseid kaminauksi saab?
Ei ole küll mingi psühholoog ega psühhiaater, et diagnoosi panna, aga inimesed, kes kommentaari või kommentaatori igast lausest loevad välja ülbe/negatiivse hoiaku, tunduvad põdevat midagi alaväärsuskompleksi taolist. Lihtsalt arvamus!
Üle-eelmine minu kommetaar oli lihtsalt vahemärkus teemaalgataja mure naljakale sõnastusele tänapäeva kiires muutuvas moemaailmas. Loodan, et Aero ei solvunud!
aero
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 83 korda
On tänatud: 82 korda

Re: aidake leida moodsama joonega klaasuks

Lugemata postitus Postitas aero »

Rahu kodanikud. Urmase vastus oli normaalne, eluterve huumor. Leevi pakutud Pisla ust oletas mu potsepp ka. Ei ole see. Sirgem ja selgem oli, ilma kaareta. Küllap ma nägin seda mingi vabrikuahju küljes hoopis. Pole enam tähtis, valisime Pisla toodangust ühe (teise) ukse ja ahjuehitus saab jätkuda. :good:

Tänan siinkohal http://www.kodukolle.ee töötajat, kes viitsis laupäeva hommikul pool tundi enne poe ametlikku avamisaega meiega tegeleda.
Leevi
Ehitusguru
Ehitusguru
Kontakt:

Kodukolle müüb vaid üht ust, mida ahjule passitada tasuks, läbi häda. See Pisla primitiivne 2-kordse klaasiga uks on raskel hetkel kasutatav.
Vasta