Viimistuspahtel mullitab...

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Juss1234
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Viimistuspahtel mullitab...

Lugemata postitus Postitas Juss1234 »

Tervist!
Mul selline mure, et pahteldan oma garaazi ja teisel korral liitekohti pahteldades hakkas pahtel kahtlaselt mullitama,,sellised väiksed mullid ja kogus ulatuses. Ma ei tea, kas asi võib olla pahtlis või tegin ma midagi valesti, aga nii kui peale kannan on kõik koht pisikesi mulle täis. Ma olen suht algaja,,aga laega sain ilusti hakkama, ei tea,mis jama see nüüd siis on :P
Aitäh kõigile, eks oskavad mingisugustki nõu anda.
timburi
külaline

Re: Viimistuspahtel mullitab...

Lugemata postitus Postitas timburi »

Ilmselt valmispahtel ja natuke kõvaksläinud J , siis tekivad sellised mullid tavaliselt mul. Üldiselt need kaovad, kui algaja staadiumist järgmisele levelile pääsed.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Kõigepealt kirjuta, kuidas ja mida paigaldasid (materjalide nimetused) esimest korda liitekohtadele, mis materjal on aluspinnaks jne, alles siis saab midagi oletada ning juhendada.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Pahtlil ja pahtlil on vahe. Igal pahtlil on ettenähtud kiht,kui paksult seda panna võib. Mullid võivad tekkida ka sellest,kui liiga paksult üritad pahteldada...Nii on jälle jube raske mingit varianti pakkuda,kui ei näe...
Vasta