Tapetseerimine Tartu linnas

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
blondy.2323
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

Tapetseerimine Tartu linnas

Lugemata postitus Postitas blondy.2323 »

Ca 6,3m (laius) seina vajab tapetseerimist; pole kõik maast laeni, mõni koht on ainult pool meetrit kõrge.
Kõik materjalid olemas (ühe-värviline tapeet, liim, pintslid, nuga).

Tasu 30€, asukoht: Annelinnas.
meumers
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: Tapetseerimine Tartu linnas

Lugemata postitus Postitas meumers »

ei mingit kontakti
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

meumers kirjutas:ei mingit kontakti
Kuna sa ise ei taipa, siis võin saladuskatte all mainida, et blondy.2323 on registreeritud kasutaja ja talle saab saata sõnumi kontaktide saamiseks PS-le*. Vaata, et sa seda saladust kellegile teisele ei räägi, muidu taipavad ära ja kirjutavad tööpakkujale enne kui sina kontaktid saad.
* PS on siinsetele regitreeritud kasutajatele mõeldud omavaheliste kirjade vahendamise moodus.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
meumers
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meumers »

see on tehtud ammu .sõnum saadetud .kuid vastu ei midagi .samal päeval kui kuulutus üleval oli .ega ma eile sündinud pole.
vaata kuna ma foorumisse registreerunud olen. :amen:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

meumers kirjutas:see on tehtud ammu .sõnum saadetud .kuid vastu ei midagi .samal päeval kui kuulutus üleval oli .ega ma eile sündinud pole.
vaata kuna ma foorumisse registreerunud olen. :amen:
Meumers, kas inimene peab tõesti istuma 24/7 arvuti taga ja vaatama, millal keegi talle kirjutab? Ei pea ju! Võib-olla oli keegi talle juba pakkumise teinud ja ebaviisaka inimesena ta lihtsalt ei viitsi vastata kõigile, et aitäh pakkumise eest, aga tegija juba leitud. Võib-olla jäi auto alla üleeile õhtul ja on praegu haiglas, jalad pommidega üles riputatud. Võib olla pole tal kuhugi kiiret. Kui ei reageerita, siis tähendab pole enam vaja.
Need olid lihtsalt minu arvamused.

Urmas
blondy.2323
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vabandan, aga ma tõesti ei vaata koguaeg siia. Nüüdseks vastatud kirjale ja loodan, et tullakse kohale tööd tegema, et vanaema saaks rõõmustada uue tapeedi üle. ;)
blondy.2323
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Märkasin nüüd, et meumers'ilt pole ühtegi kirja tulnud. Hoopis ühelt teiselt ebameeldivalt inimeselt sain kirja. Kas sa, meumers, oleksid huvitatud vaatama tulemisest?
blondy.2323
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Töö tehtud. Soovitan kasutajat meumers - väga asjalik töötaja.
Suletud