Leidsin soome foorumist huvitava teema: Maalri palk?
asub:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/3946457
kel huvi...

Lugemata postitus Postitas eurokas jn »
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Lugemata postitus Postitas maalkirv »
Manowar kirjutas:Soomes teeb maaler ainult värvimist, rohkem pole vaja osata...ja eriti hästi makstakse nendele maalritele, kes värvivad puitfassaade, kuigi see on lihttöö, teevad hooaja ära ja talvel puhkavad.
Pole mõtet leelotada, milline Soome maaler sul kipsi paigaldab, kohalikud timpurid ei saa sellega rahuldavalt hakkama, pole kohanud soome maalrit, kes oskaks korralikult pahteldadagi, neid plätserdusi on saanud paikamas käia...ja kui pikk on olnud sinu kärjäär Soomes?..Kohalike tööoskuse üle võib lõputult kriitikat teha, kuna nende töötempo on 3 x aeglasem ja siis tuleb eestlane, kes asja valmis teeb...loomulikult on erandeid, aga 90% laseb hea palga eest lihtsalt liugu, omaltpoolt minimaalselt panustades.maalkirv kirjutas:Mis jutt see on ? kyll ta paneb kipsi ja pahteldab ka..minu arust on eestis kitsas ala soomes on maaler nagu kirvesmies, tipuri teeb kõike..paaris firmas küll kus olen olnud nii teevad
Manowar kirjutas:Soomes teeb maaler ainult värvimist, rohkem pole vaja osata...ja eriti hästi makstakse nendele maalritele, kes värvivad puitfassaade, kuigi see on lihttöö, teevad hooaja ära ja talvel puhkavad.
Lugemata postitus Postitas mestari »
Lugemata postitus Postitas eurokas jn »
tere jälle,eurokas jn kirjutas:tere kallid maalrid!
Leidsin soome foorumist huvitava teema: Maalri palk?
asub:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/3946457
kel huvi...
Lugemata postitus Postitas cartman »
Lugemata postitus Postitas külaline41 »
Kui sinu jaoks antud teemal mõtet ei ole, miks siis tulid kaasa laulma?külaline41 kirjutas:Mis on selle teema püstitamise mõte?? Seda kuulen küll esimest korda,et soome maalri töö on ainult värvimine. Selle TESi hindade järgi on tal küll ka pahteldamised ja lihvimised sees..Mis jahu te ajate siin?? Kui teil on üks ja ainuke kogemus,pole mõtet üldistada,et kõik teevad nii.mina olen eestis ka teinud 20aastase tööstaaziga maalri tööd üle,aga see ei tähenda veel,et kõik sellised kobad on. Eks see olene firmast ka,kes millise hinnaga ja oskustega töömehe tööle võtab. Meil nõutakse küll väga head kvaliteeti ja kui sinu tööga rahul ei olda - lastakse lahti!!
Lugemata postitus Postitas vdo666 »
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025