pelle pelletikatel

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
katla soetaja
külaline

pelle pelletikatel

Lugemata postitus Postitas katla soetaja »

Tere !

Kas keegi seletab mulle ära Pelle pelleti katla vahed. Uue ja vana mudeli oma. Kuskilt ei leia infot. Kuigi tehas oli lubanud, et toodab mõlemat varianti on nad vist loobunud kuna kellegil enam pakkuda pole.
See digitaalne näiduk, mis sinna installeeritud see selleks. Aga sisulised vahed, töökindlus. Esbe põleti ju ikka seesama. Kuidas nad koos toimivad. Kuidas lastehaigustega.

Tahtsin Pellet soetada, aga nüüd olen kahevahel
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Re: pelle pelletikatel

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Ei usu hästi, et vahed kolossaalsed. Kui konstruktsioon end õigustanud on, siis miks seda muuta? Minu arust on lisatud ainult digi näidik.
uvek
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas uvek »

lisatud siis digitaalne katla juhtautomaatika, mis annab põletile töökäsku.
esimestel mudelitel olid mõned nö lastehaigused,(automaatika arvates ei tõusnud suitsugaaside temp. piisavalt kiiresti ning andis häiret.) kuid softi-uuendamine parandas probleemi.
konstruktsioon suht sama, kuid katla peale enam ei käi messingust 4-tee ventiil, vaid on sisend väljund otsad.
saab lahendada tavalise torude vahelise 4-tee ventiiliga, või siis H-ventiiliga mis istub otse katla peale.
(saab paremini automaatikat paigaldada ventiilile, ülemise puhastusluugi avamine parem kui vanal mudelil, kui tollel oli automaatika peal.)
kui katla soetajale ei meeldi digitaalne juhtautomaatika, saab tavalise töötermostaadi sinna paneelile juurde paigaldada.
suitsugaaside väljund tehtud valikuliseks, kas katla pealt otse üles, või tagant välja.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kust ma tean, millise softiga tuleb minu katel? :scratch: Netis leiduvad juhendid on eranditult vana katla kohta.
Pelle12
külaline

Lugemata postitus Postitas Pelle12 »

Rostfrei kirjutas:Kust ma tean, millise softiga tuleb minu katel? :scratch: Netis leiduvad juhendid on eranditult vana katla kohta.
Palun, uue juhend
http://www.docdroid.net/5m5v/digipelle- ... d.pdf.html
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Pelle12 kirjutas:
Rostfrei kirjutas:Kust ma tean, millise softiga tuleb minu katel? :scratch: Netis leiduvad juhendid on eranditult vana katla kohta.
Palun, uue juhend
http://www.docdroid.net/5m5v/digipelle- ... d.pdf.html
Huvitav, et tootja ei suuda neid üle panna, Googel ka ei leia.
Tänud! :hello:
Vasta