Kasevineerkilpparketi müügimehed

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
InfoTeh AS
külaline

Kasevineerkilpparketi müügimehed

Lugemata postitus Postitas InfoTeh AS »

Kuna käin siin foorumis tihti ja vaatan, et 3 aastat vana müügikuulutus on ikka esimene, kus pakutakse müüa tavalise korteri jagu põrandat, siis mul tekkis ainult üks küsimus, millele ma vastust ei saanud.

Loogiliselt võttes on müüja mingi ehitusfoorumi onupoeg Voldemar. See ei huvitagi mind üldse tegelikult.

Küsimus oleks ikkagi järgmine: Kuidas on võimalik midagi aktiivselt müüa 3 aastat, nii et keegi selle vastu huvi ei tunne?
Kui keegi ikkagi seda 60 m2 kasutatud asja ei soovi osta, siis võiks selle näiteks ahjukütteks ära kasutada ja teistel müügikuulutustel lasta oma tööd teha?

Lootuses, et Nurgakivi reklaam nüüd meeletult pappi sisse toob, siis ütlen juba eos ära, et olete valel teel. Alfaneti reklaam oli ca aasta aega valesse kohta suunatud jne. Reklaamipaska viskab nii palju ekraanile, et süda läheb paheks.

Kui vaadata postituste-külastuste suhet, siis näeme siin selget langust, millest ka tulenes hädavajalik nurgakivi reklaam-appikarje. See, et manowar-urmas-hiid ja veel teised 4-5 vähegi haritud ja kogenud ehitusmeest sõna võtavad, ei toida ikkagi asja ära.

Minu jaoks on see foorum oma kasulikkuse taseme kaotanud.

Nii et Volts, kasevineerparkett on saatanast, raisk!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Kasevineerkilpparketi müügimehed

Lugemata postitus Postitas Urmas »

InfoTeh AS kirjutas:Kui vaadata postituste-külastuste suhet, siis näeme siin selget langust, millest ka tulenes hädavajalik nurgakivi reklaam-appikarje.
Ei tea, kas oli VE foorumi appikarje või mitte, aga ka see Nurgakivi saade on minu jaoks oma kunagise mõtte ja sisu täiesti minetanud, natuke veel pingutamist ja hakkab üha enam minema Top Shop-i moodi või õigemini juba on seda teatud mööndustega. Sealt pole enam praktiliselt midagi kasulikku välja nokkida-kõrva taha panna ja olen loobunud Nurgakivi vaatamisest.

Priit Valge toob teieni huvitavad koduehituslikud teemad ja kasulikud näpunäiteid. (lause Nurgakivi saate tutvustuse avalehelt)

See, et oma tooteid reklaamivate firmade klippide vahepeal korra aastas, kevadeti, Priit Valge näitab, kuidas kuldnokapuur valmis nikerdada, et tee Nurgakivist veel koduehituslike teemadega saadet.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Urmas kirjutas:.... kuidas kuldnokapuur valmis nikerdada, et tee Nurgakivist veel koduehituslike teemadega saadet.
Kahjuks sama lugu ka ajakirjade turul. Just nagu midagi oleks aga sisuliselt ei ole kah.
"TM kodu & ehitus" neist kõige "ehituslikum" aga jääb siiski veel oma "vanema venna" "TM rakennusmaailma" kahvatuks sisekujunduslikuks varjuks. :blush:
kaidi87
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas kaidi87 »

Njaa, selle parketi kohta võin niipalju öelda, et seda aegajalt ikka jupikaupa läheb, kellel vaja 3 kellel 10 plaati ja kuna on täiesti olemas vaba pind, kus seda hoida, siis pole ka kütteks läinud. Ei saa su probleemist üldse aru, miks see sind häirib, meid ei häiri:) teiseks nurgakivi saade ei olnud meie jaoks üldse mingisugune appikarje, vaid pigem oli Nurgakivi ise aktiivsem pool, et me enda foorumit seal reklaamiksime ja tulemuseks on, et oleme päris palju uusi külastajaid juurde saanud. Ja ütle, mis sa ütled, on mitmeid, kes on üritanud sarnast asja ellu äratada, kuid siiamaani on toimima jäänud vaid meie foorum. Päikest teile ja olgem ikka rohkem positiivsed:)
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

:shock: Mis pull see siis nüüd on? :scratch: Minu postituse alt on "joonealune" kadunud!
Kas "valitsejad" tahavad mulle sellega midagi teada anda? Tuim tükk nagu ma olen siis ei mõista. Rääkige ikka selgelt kui midagi ütelda on!
Või lihtsalt tehniline viperus?
Vasta