Kas need on normaalsed asjad? Tuhakulp on möödanik?
Kumba eelistada, kas mootoriga või ilma varianti?
Mis neid tolmuimejast üldse eristab?
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas tõhk »
Lugemata postitus Postitas Õhuke »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Mis siis pildil peaks olema? Minuarust oli kusagil poes analoogne pütt nimega tuhkatriinu müügilmotamees kirjutas:Pealkirjas on ju teine asi, kui pildil.
Just just. Pildil võikski siis tuhkatriinu olla. Seal aga hoopis Kärcher. Minu kogemused just Tuhkatriinuga. Kena plekist pütt. Kui juhtud kogematta mõne hõõguva asja sisse imema, ei kuku küljepealt välja.Hiid kirjutas:Mis siis pildil peaks olema? Minuarust oli kusagil poes analoogne pütt nimega tuhkatriinu müügilmotamees kirjutas:Pealkirjas on ju teine asi, kui pildil.![]()
...
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Ma ei saa kohe mitte sinu ülemeeliklikku rahulolu korsnahärradele näitamata jättaÕhuke kirjutas:Täiesti normaalne riistapuu. Mootoriga on mugavam, ei pea tolmuimejat eraldi kaasa tarima aga eks hind ole ka kohe teisest puust. Minul on aastaid eesti meeste tehtud Tuhkatriinu, sellel voolik tüki pikem kui pildil oleval isendil. Kui kaugematesse soppidesse või lausa lõõridesse tahad pugeda siis tõmbad vollale teibiga vähe kobedama traadi külge, annab jäikust ja laseb kõik nurgatagused puhtaks tõmmata. Volla paljalt on natuke lödi.
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kasutan sedatüüpi "tündrit" minagi ja ei kurda. Palju puhtam töö. Kuna ringi sellega ei reisi siis ostsin ilma mootorita variandi. "Imejaloom" ju niigi majapidamises olemas. Kui vuugid pudedad siis tõmbab needki tühjaks. Kas see just alati hea onHiid kirjutas:Kas need on normaalsed asjad?
Lugemata postitus Postitas Alexy »
Siis oled omale hankinud selle variandi, millise eest Tõhk paar posti tagasi hoiatas. Minu omal on sees filterkangast kott, mis on raamistiku peal. Pead sinna ilmselt samasuguse tuunima. Kui päris õiget filterkangast ei leia siis ajab asja ära ka paksem flanell või midu tihedam riie.Alexy kirjutas:Kuda te seda junni kasutate?Minu omal on mingi traadist filter ja tolmuimejaga võib otse tuhka tõmmata sellega ilma selle vahepütita.Olen proovinud nii pestava filtriga kui Kärsheri tolmukottidega tolmuimejaga...jama mõlemat pidi.Võimalik, et statsionaarse mootoriga on asjalikum aga mina olen täiesti pettunud selles junnis ja vedeleb juba mitmeid aastaid kuuris.Tegemist just sellise kärsheri pütiga
Eks elu läheb edasi ja 21. sajandil on kuidagi narr kulbiga ümber ahju sõjatantsu karata.kaminahi kirjutas:Ma ei saa kohe mitte sinu ülemeeliklikku rahulolu korsnahärradele näitamata jättaÕhuke kirjutas:Täiesti normaalne riistapuu. Mootoriga on mugavam, ei pea tolmuimejat eraldi kaasa tarima aga eks hind ole ka kohe teisest puust. Minul on aastaid eesti meeste tehtud Tuhkatriinu, sellel voolik tüki pikem kui pildil oleval isendil. Kui kaugematesse soppidesse või lausa lõõridesse tahad pugeda siis tõmbad vollale teibiga vähe kobedama traadi külge, annab jäikust ja laseb kõik nurgatagused puhtaks tõmmata. Volla paljalt on natuke lödi.
Lugemata postitus Postitas tõnu »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Lugemata postitus Postitas onuaivar »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas Andrus Schults »
Vanemad postitused ka läbi loetud ja ikkagi ei muuda oma arvamust, isegi mitte nende ilusate pildikeste puhul!motamees kirjutas:Jään oma arvamise juurde. Loe vanemaid postitusi.
Lugemata postitus Postitas Alexy »
Lugemata postitus Postitas Raulka »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025