Mull endale pealevaadates tundub selline lahendus väga robustne. Kas selline ühendus/lahendus on normaalne/turvaline?
Lugemata postitus Postitas eraisik »
Lugemata postitus Postitas A.S. »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kergseina sees ei tohiks kaableid justnimelt kinnitada, kui nad töllerdavad lahtiselt, siis seina auku puurides läheb lahtine kaabel puuri eest ära ja jääb terveksdumbuser kirjutas:eeskujulik, sest sisenevad kaablid on veel seinale kinnitatud. Enamasti töllerdavad
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Selline "lahendus" ei vasta normidele. Teie elektripaigaldise turvalisust hinnatakse tehnilise kontrolli käigus. Kui seda ei ole tehtud, siis soovitaks selle tellida .Kui tehniline kontroll on teostatud, siis informeerige selle teostajat oma "leiust" (sellel puhul oleks tore avalikustada tulemused).eraisik kirjutas: Kas selline ühendus/lahendus on normaalne/turvaline?
Lugemata postitus Postitas tommy4 »
Lugemata postitus Postitas alexk »
...kuna elektronid isolatsiooni värvi ei tunne... ...Muus osas on kõik korralik...
"Sellekohased paberid" sisaldavad kasutuselevõtule eelnevat tehnilist kontrollijaeraisik kirjutas: ...on olemas elektriprojekt ja paigalduse teinud ettevõtte on ka sellekohased paberid täitnud.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Arvamus, et siinkirjutaja on "eluvõõras" lollpea oma kiiksuga...... "oli vaja"...
... on samuti aktsepteeritav; aga sel juhul oleks palunud tõsiseltvõetavaid argumente (mitte- "nii on tehtud tuhandeid", "värvi... ja hakkab jälle pihta ...
Lugemata postitus Postitas Olaf »
Kui sa kardad põlema minemist, siis kõige tähtsam on, et kaablite soonte ristlõiked oleksid õigesti valitud ja kilbis õige amperaaži ja karakteristikuga kaitselülitid. Ja muidugi harukarpide klemmidel korralikult kinni keeratud kruvid.eraisik kirjutas:
...Minu küsimus puudutab just ohustust (lühise- ja tuleoht vms) et lülitid/juhtmed ise kõik töötavad aga kui turvaline selline jama on? Kui karbikus mingi sädelemine tekib, põlema läheb siis vahesein asub täpselt keset maja...
Lugemata postitus Postitas duplex »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Ma võin aru saada, et ehitusel tehakse tõesti igasugust jama, aga sellest ei saa ma aru, miks mõni loll hakkab sitta tööd õigustama.duplex kirjutas:otsad võõbatakse mustaks vildikaga ja pidi vastama paberimäärijate poolt nõutud nõuetele ... ma ei näe absoluutselt probleemi
Lugemata postitus Postitas duplex »
Lugemata postitus Postitas kasutajapuudub »
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas kasutajapuudub »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025