Objekt.ee

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Objekt.ee
külaline

Objekt.ee

Lugemata postitus Postitas Objekt.ee »

Heippa ehitushuvilised!

Seoses eneseteostuse ning ühiskonnale kasulikuks olemise vajadusega
kirjutasin valmis sellise lehe nagu http://www.objekt.ee. Põhirõhk on siis töövahendusel, mingeid tasusid jms p*ska pole. Kuna just sain ta valmis, siis asi on tiba poolik/kolmveerandik.
Öeldakse, et hea töömees leiab alati tööd. Minu unistus on, et keegi ei jääks pika ninaga ning kõik leiaksid endale vajaliku- kas siis otsitava töömehe või hoopis tööpakkumise.

Kui keegi suvatseb üle vaadata- kuulan Teie mõtteid! :)

One more thing- leht funkab hästi Chrome'iga. IE-d ta ei talu, kuna IE on aegunud teema kahjuks :cry:
Kasutaja avatar
veebimeister
Administraator
Administraator
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 18 korda
Kontakt:

Re: Objekt.ee

Lugemata postitus Postitas veebimeister »

Objekt.ee kirjutas: Minu unistus on, et keegi ei jääks pika ninaga ning kõik leiaksid endale vajaliku- kas siis otsitava töömehe või hoopis tööpakkumise.
ilus unistus ;) Aga edu siiski!
Kasutaja avatar
Objekt.ee
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kui kellegil ei ole kodulehte ning on vaja end eksponeerida, siis võib seda teha sellel lehel.
Sisu osa teen kõigile nii nagu soovitakse, lisapildid vms, tuleb vaid küsida. Natukese aja pärast avaneb rohkem võimalusi.

Sinna lisandub veel nii mõndagi, kuid kellel häda käes, võib praegu midagi sisestada.Kuna leht on alles valimisel siis, rääkige julgelt ettepanekute osas :wave:
Nädalakese-kahe pärast on juba rohkem põhjust kuulutust sisestada, kuna
-tööpakkumise avaldamisel saadetakse see automaatselt edasi vastavate valdkondade esindajatele.
-'portfoolio' sisestamisel saadetakse see automaatselt edasi aktiivsetele tööpakkujatele,

Nädis:
http://objekt.ee/property/kiviabi-ou-2/
präänik.png
präänik.png (250.04 KiB) Vaadatud 1086 korda
Viimati muutis Objekt.ee, 12 Aug 2013, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
Objekt.ee- värsked tööpakkumised meistritele!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

...et kellele on seda siis vaja? Kas juhuslikule tellijale või algajale pakkujale? Kuidas siis seda algset unistuste lauset ka reaalselt täide viiakse :scratch:

"Minu unistus on, et keegi ei jääks pika ninaga ning kõik leiaksid endale vajaliku- kas siis otsitava töömehe või hoopis tööpakkumise."

taastaja
Kasutaja avatar
Objekt.ee
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Hei,
Külaline kirjutas:...et kellele on seda siis vaja?
Küsimusele vastaks küsimusega; et kellele on hange.ee-t vaja? Kui vastad sellele küsimusele, siis sama vastus kehtib ka minu lehe kohta ;)
Kas juhuslikule tellijale või algajale pakkujale?
Ei saanud sellele pihta, selgita palun.
Kuidas siis seda algset unistuste lauset ka reaalselt täide viiakse :scratch:
"Minu unistus on, et keegi ei jääks pika ninaga ning kõik leiaksid endale vajaliku- kas siis otsitava töömehe või hoopis tööpakkumise."
-tööpakkumise avaldamisel saadetakse see automaatselt edasi vastavate valdkondade esindajatele. Näide: soovid uut katust, sisestad kuulutuse. Järgmine päev vastab Sinu kuulutusele AS Toode või Rudus, kellega mul on siis vastavad lepingud tehtud.
-'portfoolio' sisestamisel saadetakse Su portfoolio automaatselt edasi aktiivsetele tööpakkujatele samas kategoorias (kelle kuulutus on jõus ning ei ole aegunud),

ehk siis tööpakkujaid hakkan pommitama ehitusmeestega ja vastupidi :)
Objekt.ee- värsked tööpakkumised meistritele!
Vasta