Paneelmaja ühes toas on akna alla nurgas 50x50cm auk, mis on 2-3 cm sügav. See on vana parkettpõrand ja üks parketiruut ongi puudu. Seal augus on ka radiaatoritorud, mis lähevad alla keldrisse.
Nüüd tahan panna laminaatparketi, aga millega see auk täita? Augu põhjas on soome papp, mis on torude ümbert vettinud.
Mõtlesin, et täidan kasvõi ajalehtedega, kuna see koht on nii nurgas ja seal mingit tegevust kunagi olema ei saa, aga hirm on, et laminaadile see hästi ei mõju.
Millega täita põrandas 50x50cm auk, mis on 2-3 cm sügav?
põrandad, põrandatööd
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Re: Millega täita põrandas 50x50cm auk, mis on 2-3 cm sügav?
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Hirm on põhjendatud. Laminaadile ei mõju vesi/niiskus tõesti hästi. Alustama peaksid niiskusallika likvideerimisest.
Torutööd Tartus 56 932 898
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Avastad paneelmajas, et torude (leke?) ja välisseina (vihm imbub sisse?) läheduses on konstruktsioonid märjad, ja soovid probleemi lahendada sinna ajalehti peale pannes?
Lugemata postitus Postitas kokikas »
Ma väljendasin ennast valesti. Vettinud oli vale sõna, kuna märg pole kusagilt, aga lihtsalt see papp oli üsna räsitud moega. Aga ilmselt sellest, et seal on radikaid vahetatud.
Kuna see auk oli põrandas juba siis, kui ma ostsin selle korteri, aga muus osas korter remonti ei vajanud, siis jäi see auk ka minu poolt aastateks täitmata, sest oli kardina taga ja välja ei paistnud.
Igatahes on nüüdseks auk täidetud. Panin 2 kipsplaati üksteise otsa ja kõrgus sobis ideaalselt. Ikka vast parem kui ajalehed:)
Kuna see auk oli põrandas juba siis, kui ma ostsin selle korteri, aga muus osas korter remonti ei vajanud, siis jäi see auk ka minu poolt aastateks täitmata, sest oli kardina taga ja välja ei paistnud.
Igatahes on nüüdseks auk täidetud. Panin 2 kipsplaati üksteise otsa ja kõrgus sobis ideaalselt. Ikka vast parem kui ajalehed:)
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu