alt loen, et nende puhul peaks kasutama erinevaid lõugasid ja võimalik, et ka tange? On see nii?
Kui jah, siis kust saaks Tartus rentida Uponori tange? Ramirendist ei osatud öelda, mis liitmikele nende tangid sobivad.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
alt loen, et nende puhul peaks kasutama erinevaid lõugasid ja võimalik, et ka tange? On see nii?
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Tutvu kõigepealt tehnoloogiaga.Külaline kirjutas:Ramirendist ei osatud öelda, mis liitmikele nende tangid sobivad.
Tänud Febi vihje eest, esmaspäeval uurin. Kuid tehnoloogiatega tutvumine kukub kolinal läbi ja enam ei oska kusagil uurida ka. Olen küsinud nii rendipunktist kui mitmest poest , et kas Uponori pressimiseks peavad olema just Uponori lõuad, või sobivad kõik. Vastused on alanud ausast ülestunnistusest, et pole õrna aimugi; ning lõppenud variantidega, et jah, sobivad kõik; ning et sobivad vaid Uponorid, variatsioonidena lisades juurde "võibolla" ja "ma arvan".Hiid kirjutas:Tutvu kõigepealt tehnoloogiaga.Külaline kirjutas:Ramirendist ei osatud öelda, mis liitmikele nende tangid sobivad.
Kui Ramirent ei sobi, siis võta Cramost
Lugemata postitus Postitas Veikko »
Mine uuri Halsist Tartus seal kõik olemas http://www.hals.ee/index.php?page=433Külaline kirjutas:Tänud Febi vihje eest, esmaspäeval uurin. Kuid tehnoloogiatega tutvumine kukub kolinal läbi ja enam ei oska kusagil uurida ka. Olen küsinud nii rendipunktist kui mitmest poest , et kas Uponori pressimiseks peavad olema just Uponori lõuad, või sobivad kõik. Vastused on alanud ausast ülestunnistusest, et pole õrna aimugi; ning lõppenud variantidega, et jah, sobivad kõik; ning et sobivad vaid Uponorid, variatsioonidena lisades juurde "võibolla" ja "ma arvan".Hiid kirjutas:Tutvu kõigepealt tehnoloogiaga.Külaline kirjutas:Ramirendist ei osatud öelda, mis liitmikele nende tangid sobivad.
Kui Ramirent ei sobi, siis võta Cramost
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025