Tere,küsimus kas keldri lae peab hüdroga ära võõpama,kas riide peab ka panema.mis hüdro kõige parem,seinad paest kas sinna ka hüdro. '
( teema saun keldris)
saun keldris
vanad postitused
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Olen teinud »
Nii. Mina soovitaksin teha niimoodi => paneks lakke ja seina fooliumi. Kui sa paest seina tahad hüdro panna, siis mismoodi sa seda plaadid? Ühesõnaga... minu teada pannakse saunadesse foolium tavaliselt. Aga põrandale oleme paigaldanud sellist materjali nagu SANIFLEX. seda müüb Primostar oü ja ka poodidest peaks olema saada. Asi toimib nagu saksa kvaliteet. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Marko »
tänud Külaline,kuidas fooliumi liitekohad teha ja kas foolium peab niiskuse kinni.Kas selle sanifleksi tõmban kohe betooni peale .
- Tom
- Korralik postitaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas Tom »
Fooliumi liitekohad peaks olema alusliistu kohal ja need kaetakse foolium teibiga. Selle Saniflexi võid ju otse betoonile tõmmata kui raha palju on, kuid mina ei paneks sinna midagi. Korralikult paigaldatud foolium peab ka niiskuse kinni. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Võimalik »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Arvamus »
Ei ole küll sauna ehitaja, aga kui vannitubasid teeme või basseinidega külgnevaid alasid, siis kasutame ka seda Saniflexi. Sinna kahe kihi vahele riiet panema ei pea. Ainult nurkadesse. Nii nagu vist kõigil. Aga seinadest niipalju, et kui loogiliselt võtta, siis pae kivile sellist hüdrot paigaldada polegi ju võimalik. Enne tuleks asi ntx sirgeks krohvida või kips paigaldada.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu