Õhk-Õhk soojuspump võimalikult väikese välisosaga

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
erva
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 1 korda

Õhk-Õhk soojuspump võimalikult väikese välisosaga

Lugemata postitus Postitas erva »

Tere,

Tahaksin osta õhk-õhk soojuspumpa, aga kuna tuleb paigaldada rõdule ja et sinna ka muud olemise ruumi jääks, tahaksin teada, millised on võimalikult väikese välisosaga soojuspumbad. Loomulikult on oluline ka kvaliteet, aga antud hetkel suurus isegi olulisem.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Re: Õhk-Õhk soojuspump võimalikult väikese välisosaga

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

No enam vähem on nad kõik ühesuurused. Füüsikaseadused.
Kasutaja avatar
rmati
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rmati »

Fujitsu eksperimenteeris seerjaga LGC jne.. Ei soovita jäätumine ja müra meie kliimas.
KKA
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas KKA »

erva kirjutas:Tere,

Tahaksin osta õhk-õhk soojuspumpa, aga kuna tuleb paigaldada rõdule ja et sinna ka muud olemise ruumi jääks, tahaksin teada, millised on võimalikult väikese välisosaga soojuspumbad. Loomulikult on oluline ka kvaliteet, aga antud hetkel suurus isegi olulisem.
mida väiksem välisosa, seda väiksem võimalik kasutegur, mida suurem välisosa radika pindala seda suurem võimalik kasutegur.
Suuruse asemel otsi parem võimalikult vaikset seadet, et seadme töö sind ja naabreid võimalikult vähe häiriks.
erva
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas erva »

KKA kirjutas:
erva kirjutas:Tere,

mida väiksem välisosa, seda väiksem võimalik kasutegur, mida suurem välisosa radika pindala seda suurem võimalik kasutegur.
Suuruse asemel otsi parem võimalikult vaikset seadet, et seadme töö sind ja naabreid võimalikult vähe häiriks.
Tsiteerides teadagi keda, "no tule taevas appi"... Kui ma küsin nõu kõige väiksema välisosaga pumba kohta, siis miks hakkata pakkuma ikkagi suuremat, vaiksemat jne jne. Olen täiesti teadlik füüsika seadustest ning sellest, et väiksema välisosa puhul suurt võimsust/kasutegurit ei saavuta. köetavat pinda m2 näol on väga vähe alla 40 m2. Samuti ei häiri ta rõdul ka naabreid, kuna soojuspump asub naabritest üsna kaugel, läheduses vaid minu korter ja trepikoda. Olen neid kõiki asju juba kaalunud ja tahan osta ja saada seda mida küsin. Üldse halb on vaadata siin foorumis, kui targaks kõik end peavad ja hakkavad kuskilt tühjast oma tarkust loopima, unustades mille kohta tegelikkuses küsitakse ja mida tahetakse.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Miks see sügavus üldse oluline on ?
Ära pane vastu seina vaid rõdu otsa, nii jab rõdu vabaks ja Sa ei pea internetist uurima ,kuidas pepu ventika vahele ei jääks.
Kasutaja avatar
aare
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aare »

erva kirjutas:... Kui ma küsin nõu kõige väiksema välisosaga pumba kohta, siis miks hakkata pakkuma ikkagi suuremat, vaiksemat jne jne. Olen täiesti teadlik füüsika seadustest ning sellest, et väiksema välisosa puhul suurt võimsust/kasutegurit ei saavuta. köetavat pinda m2 näol on väga vähe alla 40 m2. Samuti ei häiri ta rõdul ka naabreid, kuna soojuspump asub naabritest üsna kaugel, läheduses vaid minu korter ja trepikoda. Olen neid kõiki asju juba kaalunud ja tahan osta ja saada seda mida küsin...
Kui huvitab ainult väike välisosa, siis tavapärasest väiksemate mõõtmetega on see Fujitsu/Fuji 9-12LECA ja Nordcel LUNA 9-12 mudelitel: 660x540x290 (LxKxS). Kuna neil on kompressor kitsas kambris, siis võib isolaatorviltide jäätumise korral tekkida vibratsioonimüra, mis ei häiri ainult naabreid vaid ka Teid ennast.
Vasta