Tere,
Tahaksin osta õhk-õhk soojuspumpa, aga kuna tuleb paigaldada rõdule ja et sinna ka muud olemise ruumi jääks, tahaksin teada, millised on võimalikult väikese välisosaga soojuspumbad. Loomulikult on oluline ka kvaliteet, aga antud hetkel suurus isegi olulisem.
Õhk-Õhk soojuspump võimalikult väikese välisosaga
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Re: Õhk-Õhk soojuspump võimalikult väikese välisosaga
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
No enam vähem on nad kõik ühesuurused. Füüsikaseadused.
Lugemata postitus Postitas rmati »
Fujitsu eksperimenteeris seerjaga LGC jne.. Ei soovita jäätumine ja müra meie kliimas.
Lugemata postitus Postitas KKA »
mida väiksem välisosa, seda väiksem võimalik kasutegur, mida suurem välisosa radika pindala seda suurem võimalik kasutegur.erva kirjutas:Tere,
Tahaksin osta õhk-õhk soojuspumpa, aga kuna tuleb paigaldada rõdule ja et sinna ka muud olemise ruumi jääks, tahaksin teada, millised on võimalikult väikese välisosaga soojuspumbad. Loomulikult on oluline ka kvaliteet, aga antud hetkel suurus isegi olulisem.
Suuruse asemel otsi parem võimalikult vaikset seadet, et seadme töö sind ja naabreid võimalikult vähe häiriks.
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas erva »
Tsiteerides teadagi keda, "no tule taevas appi"... Kui ma küsin nõu kõige väiksema välisosaga pumba kohta, siis miks hakkata pakkuma ikkagi suuremat, vaiksemat jne jne. Olen täiesti teadlik füüsika seadustest ning sellest, et väiksema välisosa puhul suurt võimsust/kasutegurit ei saavuta. köetavat pinda m2 näol on väga vähe alla 40 m2. Samuti ei häiri ta rõdul ka naabreid, kuna soojuspump asub naabritest üsna kaugel, läheduses vaid minu korter ja trepikoda. Olen neid kõiki asju juba kaalunud ja tahan osta ja saada seda mida küsin. Üldse halb on vaadata siin foorumis, kui targaks kõik end peavad ja hakkavad kuskilt tühjast oma tarkust loopima, unustades mille kohta tegelikkuses küsitakse ja mida tahetakse.KKA kirjutas:mida väiksem välisosa, seda väiksem võimalik kasutegur, mida suurem välisosa radika pindala seda suurem võimalik kasutegur.erva kirjutas:Tere,
Suuruse asemel otsi parem võimalikult vaikset seadet, et seadme töö sind ja naabreid võimalikult vähe häiriks.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Miks see sügavus üldse oluline on ?
Ära pane vastu seina vaid rõdu otsa, nii jab rõdu vabaks ja Sa ei pea internetist uurima ,kuidas pepu ventika vahele ei jääks.
Ära pane vastu seina vaid rõdu otsa, nii jab rõdu vabaks ja Sa ei pea internetist uurima ,kuidas pepu ventika vahele ei jääks.
- aare
- Korralik postitaja
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas aare »
Kui huvitab ainult väike välisosa, siis tavapärasest väiksemate mõõtmetega on see Fujitsu/Fuji 9-12LECA ja Nordcel LUNA 9-12 mudelitel: 660x540x290 (LxKxS). Kuna neil on kompressor kitsas kambris, siis võib isolaatorviltide jäätumise korral tekkida vibratsioonimüra, mis ei häiri ainult naabreid vaid ka Teid ennast.erva kirjutas:... Kui ma küsin nõu kõige väiksema välisosaga pumba kohta, siis miks hakkata pakkuma ikkagi suuremat, vaiksemat jne jne. Olen täiesti teadlik füüsika seadustest ning sellest, et väiksema välisosa puhul suurt võimsust/kasutegurit ei saavuta. köetavat pinda m2 näol on väga vähe alla 40 m2. Samuti ei häiri ta rõdul ka naabreid, kuna soojuspump asub naabritest üsna kaugel, läheduses vaid minu korter ja trepikoda. Olen neid kõiki asju juba kaalunud ja tahan osta ja saada seda mida küsin...
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu