Naisterahvas ehituse juhendajaks...
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
Naisterahvas ehituse juhendajaks...
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Noh, olen noor naisterahvas ja plaanis ette võtta maja renoveerimine..
Ma olen selles nii algaja kui üldse olla saab. Ma ei tea midagi ehitusmaterjalidest, hindadest ega tööjõuga suhtlemisest. Ma võin põhimõtteliselt ehitajatele ainult pilte näidata, mis materjalid mulle meeldiksid ja nähtavasti anda üsna utoopili juhendeid. Kuidas teile, ehitajad, tunduks, kui teid võtab tööle inimene, kes ise asjast midagi ei taipa. 
Lugemata postitus Postitas reggie »
See ei ole hea mõte, otsi kedagi kõrvale, kes pisutki asjast jagab. Tee enne endale selgeks, mida soovid, materjalide nimed, ligilähedased hinnad ja siis leia AUS ehitaja. Kerge ei saa olema su elu.
Lugemata postitus Postitas rhai »
kui sa veel ei ole saanud kedagi, võta ühendust info@remontimine.ee või tel 56987059
Abi
Lugemata postitus Postitas grossu »
Kui asud Tartu kandis, siis ehk saan sind aidata, kunas tegelen majade renoveerimisega ning annaks sulle abi ideest kuni teostuseni. olemas pildid tehtud töödest ning kui huvi võid ka eelmiste objektide omanike käest uurida, et oleksin võimeline küll sind ka ideeliselt toetama ja kinnitan, et AUSAID ehitajaid veel leidub!!
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Naisterahvas ehituse juhendajaks...
Lugemata postitus Postitas meumers »
tere,tegelen ise ka maja renoveerimesega ja kui olete huvitatud siis võite ühendust võtta (mait.meumers@mail.ee)
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas K I »
Iseehitaja põhitõde - ÄRA TEE ETTEMAKSU - kehtib sama reegel: "kui laenad sõbrale raha, jääd mõlemast ilma".
Tõde B - lepi hinnad kokku tükitööna - ehitaja, kes ei oska öelda, kaua mingi töö aega võtab on amatöör.
Kui materjali ostad, tee vähemalt kahest kohast hinnapäring - sõbrahind ei tähenda alati parimat hinda, ära häbene suuremate koguste puhul soodukat küsida, kasuta ka kliendikaartide soodukaid.Ära unusta ka, et mõndadel asjadel on pikad ooteajad(näiteks disain vannitoaplaadid).
Kõige rohkem jääb siiski õnne soovida, kuna ehitajate seas on palju soss-seppi ja muidu luusereid, kes ei häbene küsida raha nagu oleks tegija.
Tõde B - lepi hinnad kokku tükitööna - ehitaja, kes ei oska öelda, kaua mingi töö aega võtab on amatöör.
Kui materjali ostad, tee vähemalt kahest kohast hinnapäring - sõbrahind ei tähenda alati parimat hinda, ära häbene suuremate koguste puhul soodukat küsida, kasuta ka kliendikaartide soodukaid.Ära unusta ka, et mõndadel asjadel on pikad ooteajad(näiteks disain vannitoaplaadid).
Kõige rohkem jääb siiski õnne soovida, kuna ehitajate seas on palju soss-seppi ja muidu luusereid, kes ei häbene küsida raha nagu oleks tegija.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu