põrandaküttetoru kinnitus

põrandad, põrandatööd
MatsTraat
külaline

põrandaküttetoru kinnitus

Lugemata postitus Postitas MatsTraat »

Kas pk toru võib siduda tavalise sidumistraadiga.
Uponor müüb ise ka mingit sidumistraati :scratch:

:hello:
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Re: põrandaküttetoru kinnitus

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Joppen Puhh, osta see Uponori oma, kui palju kogu maja ehitus tuleb odavam, kui kasutad nn. "tavalist" traati.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

seo millega iganes
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Küülaline kirjutas:Joppen Puhh, osta see Uponori oma, kui palju kogu maja ehitus tuleb odavam, kui kasutad nn. "tavalist" traati.
Täis lohh välja tulnud siin, asi on mõnede jaoks ka põhimõttes! Mispärast ma peaksin mingi 800% juurdehindlusega peotäis traati ostma, kui mul on endal kodus olemas suurel hulgal kasutamata traati. Sina soovitad vist kipsikruve ka osta bauhofist 10tk kaupa?
"Palju see ikka kallimaks teeb kogu maja hinda?"
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:
Küülaline kirjutas:Joppen Puhh, osta see Uponori oma, kui palju kogu maja ehitus tuleb odavam, kui kasutad nn. "tavalist" traati.
Täis lohh välja tulnud siin, asi on mõnede jaoks ka põhimõttes! Mispärast ma peaksin mingi 800% juurdehindlusega peotäis traati ostma, kui mul on endal kodus olemas suurel hulgal kasutamata traati.
No kuidas saab mõni anonüümikust külaline olla nii hellik ja täisloll?! Või ei ole veel puberteediiga mööda läinud? Kahjuks ise sa nendele küsimustele vastata ei saa. :scratch:
Ja kui oleks öeldud, et ei või kinnitada tavalise sidumistraadiga. Mis siis oleks saanud? Sidumata jäänud? Või oleks ikkagi läinud tipa-tapa poodi ja ostnud 800% juurdehindlusega peotäis traati.

Ole sa tervitatud külalislohh!

PS. Paluks seda kommentaari mitte lugeda sõimamiseks, vaid järelduste tegemiseks loetu põhjal! Umbes nagu kooliajal kui pidid kohustusliku kirjanduse läbi lugema ja siis sellest kokkuvõtva kirjandi kirjutama. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta