põrandad

vanad postitused
pawku
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas pawku »

tere. kuida teha elektri soojendusega põrandat? nimelt kui võtan vana puit põranda ära ja pean tegema uue põranda elektri soojendusega.
<BR>ja veel mis oleks parem panna mere äärse maja põranda soojuseks kas vill või penoplast. maapinna ja põranda vahe on kõrge. '
<<< põrandad <<<
tom
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas tom »

Põranda soojustuseks kütte alla soovitaksin kindlasti penoplasti. Edasi paigalda armatuur, selle külge aga põrandaküttekaabel. Armatuur kergita penoplastist 3-8 cm kõrgusele ja vala selle peale betoon paksusega 5-10 cm. Kui maapinna ja põrandavahe on kõrge on variant kasutada penoplasti asemel kergkruusa, hind on kuskil 600 kr /m3
Ants
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas Ants »

Kergkruus jah kõige parem asi, või siis see "sinine peno" (ei võta niiskus sisse)
E-foorum
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas E-foorum »

Elektrilise põrandakütte kohta ona palju infi ka devi kodulehel.
rt
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas rt »

Kas Antsul on raha palju et sinist peno soovitab, mõtetult kallis
andrus
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas andrus »

Mina arvan ka et sinine peno on siiski mõtet panna ainult välja - otsese niiskuse kätte. Põranda all on ju kuiv, kuna peno peal on ju hüdroisolatsioon.
martin
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas martin »

ühtin teie juttuga sinisest penost mõtetult kallis, põdrad võivad seda kasutada neil teine elutase
kalle
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas kalle »

Olen teinud puidust taladega põrandale soojustuse,valu ja vesikütte.Saab ka kipsplaadist.Kahe aasta jooksul pole pragusi tekkinud ja plaadid ei ole lahdi tulnud.Oluline on et aluspõrand saaks võimalikult jäik+veel mõned üksikasjad.
robi
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas robi »

Kalle.Äkki paned oma kordinaadi.Endal sama plaan ,vesiküte panna kipsplaadile .Saaks vähe konsulteeruda
tiit
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas tiit »

Mina olen teinud ka puitvahelaele kipsplaadiga ja elektriküttega pvannitoa põrandat. Praeguseks on möödunud viis aastat ja probleeme ei ole
tiit
külaline

põrandad

Lugemata postitus Postitas tiit »

soojustuseks panin fibi kergkruus peenema fraktsiooni
Vasta