PVC aknafirma valimine
-
- külaline
Re: PVC aknafirma valimine
Lugemata postitus Postitas äri eesti moodi »

Lugemata postitus Postitas looja »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas krz »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas sama siin »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Pärnakas »
Lugemata postitus Postitas k22b »
Kirjuta oma meili aadress ja saadan Plasto pakkumise sulle meilile.Pärnakas kirjutas:Oskab keegi nõu anda. Ma valisin akend Pärnus Aknakodast, ja leinurgast nii öelda. Sain ühe akna enam vähem täpse mõõduga 130x120 ja hinnaks öeldi 120€. Üks suur aken see ja käib lahti ka. Samas saatsin hinnapäringu aknaproffi ja sain samas mõõdus 108€. ja rehpol 127€. Natuke imelik et leiunurga sama akna eest küsida mõnest konkurendist isegi rohkem. aga ostes aknaproffist, siis tuleb otsa ka transport loomulikult, eks. paistab, et pole teist lahendust, kui tuleb ikka 120 eurot selle eest käia. ja nagu eelnevad öelnud, plasto puhul ei tulegi mingit vastust.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
k22b kirjutas:Kirjuta oma meili aadress ja saadan Plasto pakkumise sulle meilile.Pärnakas kirjutas:Oskab keegi nõu anda. Ma valisin akend Pärnus Aknakodast, ja leinurgast nii öelda. Sain ühe akna enam vähem täpse mõõduga 130x120 ja hinnaks öeldi 120€. Üks suur aken see ja käib lahti ka. Samas saatsin hinnapäringu aknaproffi ja sain samas mõõdus 108€. ja rehpol 127€. Natuke imelik et leiunurga sama akna eest küsida mõnest konkurendist isegi rohkem. aga ostes aknaproffist, siis tuleb otsa ka transport loomulikult, eks. paistab, et pole teist lahendust, kui tuleb ikka 120 eurot selle eest käia. ja nagu eelnevad öelnud, plasto puhul ei tulegi mingit vastust.
raikopragi@gmail.com
Lugemata postitus Postitas xander11 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Pärnakas »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas 58% »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas 58% »
millisest "vedamisest" jutt? ei vedanud, et polnud seal arvel 50% soodukat kirjutatud kuigi hind oli sama, mis ilma selle 58% reata? ei noh, on ikka mõnel mehel seda õnne ja headust antud..looja kirjutas:Sa58oled yx kuri inime ja sellepärast sul ei veagi

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ale »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas rots »
akna mõõdud on 2140x1340 tahab keegi pakkumis teha siis
rodi@hot.ee
-
- külaline
-
- külaline
Samuti, kas keegi oskab öelda, kas tuleks eelistada kuuekambrilist viiekambrilisele, või ei ole sel vahet?
Mis profiilid ja mis sulused on head?
Suur tänu vastajatele. Olen võhik sel alal ega oska kuidagi valida..
-
- külaline
Vaata kaua firmad turul on olnud, palju on kogu akna U ja hind. Mina sain parima hinna ja U suhte AknamaailmastKülaline kirjutas:Endal nüüd ka PVC akende ostmine käsil. Kas kellelegi on kogemusi nt Aknakojaga ja Aknaproffiga, Aknamaailmaga ?
Samuti, kas keegi oskab öelda, kas tuleks eelistada kuuekambrilist viiekambrilisele, või ei ole sel vahet?
-
- külaline
Külaline kirjutas:Vaata kaua firmad turul on olnud, palju on kogu akna U ja hind. Mina sain parima hinna ja U suhte AknamaailmastKülaline kirjutas:Endal nüüd ka PVC akende ostmine käsil. Kas kellelegi on kogemusi nt Aknakojaga ja Aknaproffiga, Aknamaailmaga ?
Soovitan samuti vaadata, kaua firmad turul olnud. Küllalt mu tuttavaid hakanud vigaste akende pärast neid taga otsima..mis aga selgub - pankrotti läinud. Vähemalt minu jaoks on akendele kuluv summa piisavalt suur selleks, et veenduda, et ka garantiiaja lõppedes saaksin enda akende koha pealt abi.
-
- külaline
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Lugemata postitus Postitas Inachus »
Eks sa ise otsusta kumma kasuks otsus langeb.Külaline kirjutas:Plaanis Põlvas aknaid tellida.Kas tellida plastost või glasaknast?Hind plastol küll kallim,kuid sealsel müügimehel jutt see-eest asjalikum.
Kasuks tuleb ka ettevõtte tausta uurimine Krediidiinfost: http://www.krediidiinfo.ee/
Ise tellisin Plasto AS'ist omale akna, kuna aken on veel valmimisel siis ei saa ka omast kogemusest öelda kuidas koostöö laabus kuid senimaani on kogemus Plasto'ga olnud meeldiv.
--
Inachus
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas evelyn »
Lugemata postitus Postitas aknaostja »
Kui palju peaks akna ostul tählepanu pöörama asjaolule, et aknafirma on maksuvõlglaste raportis üleval, nagu pildil näidatud?
- Manused
-
- Võlglane
- Untitled.jpg (104.43 KiB) Vaadatud 7362 korda
Lugemata postitus Postitas Inachus »
Mina isiklikult sellest firmast omale akent küll ei ostaks.aknaostja kirjutas:Tere,
Kui palju peaks akna ostul tählepanu pöörama asjaolule, et aknafirma on maksuvõlglaste raportis üleval, nagu pildil näidatud?
Firma maksuvõlg tähendab majaduslikke raskusi fimas mis võib iga hetk pankroti välja kuulutada ning oled niisi ilma oma rahast kui ka tellitud akendest.
Samas, sellise firma puhul ma väga ei loodaks, et saan vastavalt oma rahale lubatud kvaliteeti.
Imelik ka selle firma puhul see, et kuigi registreeritud on see Klaasaken OÜ all, siiski nad esindavad end Glasaken nime all. Milleks 2 eraldi nime? See juba tekitab kahtlusi.
Üks huvitav fakt mis nende kodulehelt leidsin, nimelt nende galeriis http://www.glasaken.ee/galerii.html on selge sõnaga kirjas, et "Klaasaken OÜ on paigaldanud 10-aastaga rohkem kui 18 000 akent!" Kui aga vaadata krediidiinfo.ee andmeid siis Klaasaken OÜ on tegutsenud ainult 2 aastat ja 10 kuud.
--
Inachus
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit