Ma ise pooldan ka puitu, meenub isegi nõuka aegne puit kasvuhoone raam pidas vastu oma 20 aastat (immutamata materjal). Tahaks näha mõnda plekk või alumiinium käkerdist, mis oma makrolon kihiga nii palju vastu peab. Ehk siis maalt ja hobusega, puitraam ja kile ja liistud

Silma jäi, meil siin maakonnas see pakkumine, kasvhoone see on siis karkassi üks sektsioon või osa.
Et on siin tehtud mitmeid puidust kasvuhooneid aga alati on kõige nõrgem koht see põhikonstruktsiooni raam (täna ei ole puudu mitte oskusest vaid sellele kuluvast ajast).
Mida arvata hinnast, odav - kallis. Hetkel mulle tundus et see 5,4m pikkuse raami saaks kätte juba 185EUR. Ma ise siin tegin puitkasvuhoonele kalkulli (ei olnud immutatud materjali arvestatud) ja no hind tuli siiski kallim. Võõrale ma enda materjali nii ehk naa ei anna (polegi teist niipalju) ning peaks selle ostma.
Kas teha ise algusest lõpuni või osta need raamid, tõmmata lattidega kokku ja teha uks sisse.
Iseehitajale lõputult ideid: Puidust kasvuhooned
Kas on eestikeelset lehte kus kasvuhoone plaani või jooniseid leida võib?
Hüva nõu - teretulnud!

Kasvuhoone, kasvhooned, ehitame ise, teeme ise, isetehtud, puit, puidust, kilemaja,