Ka see oli

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Oot-oot, alles esimene lehekülg ju lõppesfanatic kirjutas:Teema on jälle muidugi muutumatu, varsti neli lehekülge ja segadust rohkem kui selgust
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Mitu koldetäit see 10 kg praktikas teeb?tuliin kirjutas:Kogemustele tuginedes võin öelda ,et 1,8 tonnine Nunnauuni ahi kütab vabalt 50 ruutmeetrit sinu palkmajas ära.Päevaseks küttekoguseseks oleks korvitäis puid (10 kg).
Keegi ei küsi midagi konkreetsest praktikasttuliin kirjutas:Kogemustele tuginedes võin öelda ,et 1,8 tonnine Nunnauuni ahi kütab vabalt 50 ruutmeetrit sinu palkmajas ära.Päevaseks küttekoguseseks oleks korvitäis puid (10 kg).
Lugemata postitus Postitas fanatic »
Tegelikult paljud ja ka ise nende hulgas alahindasin planeeringut ja päikest. Nüüd võin öelda, et küttekulude seisukohalt on neil väga oluline roll. Järgmise maja puhul oleks arenguruumikaminahi kirjutas:Kui nüüd kõik tänu põõrata planeeringule ja päikesele, siis peaks ka hommikuks jahtunud ahi planeeritud päiksest soojaks saama![]()
Ka see oli
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
tuliin kirjutas:Kogemustele tuginedes võin öelda ,et 1,8 tonnine Nunnauuni ahi kütab vabalt 50 ruutmeetrit sinu palkmajas ära.Päevaseks küttekoguseseks oleks korvitäis puid (10 kg).
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Ma isegi ütleks, et innustasin sind arvutama.stupiduser kirjutas: Vaatamata vasakult ja paremalt tulevale kriitikale oma arvutusoskusele, julgeksin ma veel korra oma kirvemeetodit kasutada.
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
kaminahi kirjutas:Ma isegi ütleks, et innustasin sind arvutama.stupiduser kirjutas: Vaatamata vasakult ja paremalt tulevale kriitikale oma arvutusoskusele, julgeksin ma veel korra oma kirvemeetodit kasutada.
Sellest diagrammi erinevusest tuleb hästi esile ahju massi muutusest tekkiv ernevus jahtumisel. Blanka on ju väiksemImelik kirjutas:Uurisin natuke seda Blanka3 -e teemat.
2,5 / 8,0 kW/h - tähendab keskmist (püsivat) võimsust 2,5kW 8 tunni jooksul (see ei ole maksimaalne võimsus). Edasi võimsus langeb, kuid ahju jahtumine aeglustub (aeg pikeneb), sama on ka ruumiõhu soojenedes.
Siin on toodud näiteks teise ahju võimsusgraafik (Blanka 3 oma ei leidnud)...
... ja kui ma leidsin õige vaste, peaks olema tema andmed- 2,3 / 11,9
Soojakoguse ma hindaksin ka pigem 65 kWh juurde (tuhasust ja niiskussisaldust arvestades)
Puudest. Ruumimeeter( laotud halupuud 1*1*1m) leppa 20% niiskusega kaalub umbes
400kg. Sealt ümber arvutades tuleb 20kg -st u. 0,33*0,4*0,4 m. Kaske vähem.
Ahjumeeste kommentaarid?
Lugemata postitus Postitas tuliin »
kaminahi kirjutas:Keegi ei küsi midagi konkreetsest praktikasttuliin kirjutas:Kogemustele tuginedes võin öelda ,et 1,8 tonnine Nunnauuni ahi kütab vabalt 50 ruutmeetrit sinu palkmajas ära.Päevaseks küttekoguseseks oleks korvitäis puid (10 kg).meil usaldatakse vaid arvutusi
![]()
Kes naerda ei mõista, nende üle naerdakse.
kaminahi,ülbitsemine jätta! Praktika on see mida ma näen ja tunnen,Arvutusi mitte.kaminahi kirjutas:Keegi ei küsi midagi konkreetsest praktikasttuliin kirjutas:Kogemustele tuginedes võin öelda ,et 1,8 tonnine Nunnauuni ahi kütab vabalt 50 ruutmeetrit sinu palkmajas ära.Päevaseks küttekoguseseks oleks korvitäis puid (10 kg).meil usaldatakse vaid arvutusi
![]()
Kes naerda ei mõista, nende üle naerdakse.
Väiksem-mis ? Õige - suurem võimsus väiksem kestvus ja Serena 4-l vastupidi.kaminahi kirjutas: Sellest diagrammi erinevusest tuleb hästi esile ahju massi muutusest tekkiv ernevus jahtumisel. Blanka on ju väiksemSeega väiksem.
Imelik kirjutas: Aga vaata nüüd Blanka osavõimsuse kestvust...
Lugemata postitus Postitas Urmas Hiielaan »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025