Ja see ongi kogu teave mida on õigus avalikustada või ei ole ma võimeline muud leidma

Ega ma niisama ei küsi. Ma sooviksin aegsasti sõnavõtuks registreeruda

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Ise arvan, et kui juba teade veebi välja pandi, siis oleks võinud ka teabe osalemise ja esinemise kohta välj apanna.kaminahi kirjutas:Mida sa ise arvad?
Seal vasakul menüüs on valik Kontakt:kaminahi kirjutas:Kust peaks igamees eraldi küsima
Aga äkki seal polegi kedagi ning lihtsalt viimane unustas "kustutada tule".kaminahi kirjutas:PS Ma ei ole sellelt aadressilt saanud kunagi vastust.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
... liikmeteks on antud valdkonnas tegutsevad liikmesriikide kutseühingud.
... osalevad kõigi liikmesorganisatsioonide esindajad
Imelik kirjutas:Et, "kadunuke igal matusel, igas pulmas pruut"?... liikmeteks on antud valdkonnas tegutsevad liikmesriikide kutseühingud.
... osalevad kõigi liikmesorganisatsioonide esindajad
Ehk tuleb luua kutseühing või saada mõne liikmeks ning taotleda VEUKO liikmelisust.
Praegu jääb mulje soovist olla kontvõõras, lisaks veel ka pulmas pruut.
... arvan ma.Tere Lgp Raivo
... aga milline diskussioon või tähelepanu saab jätkuda selliselt "tasemelt"?püütakse ikka veel mind tüütuks laiskloomaks jutustada, kes segab lausa juhatuse luuseritel kuulsust nautida. Tagasi võiksid, et mitte öelda peaksid, need luuserid juba enne VEUKO kongressi astuma.
Need sõnad kuulusid tõesti kirjandusklassikast tuntud Liblele -näitleja oli lihtsalt karismaatiline. Minult 10 plussi Kaminahjule (silmaringi eest).Ahh! - Sina, Arno, oled... väärt poiss. Ja ühte ma sulle ütlen - ei kannata siin ilmas ükski sunnik, kui temale tõtt öeldakse. Aga valeta! Vaata, valeta! Mjah. Siis oled sa õige mees.
Lugemata postitus Postitas AHEL »
kaminahi kirjutas:http://pottsepad.ee/index.php?page=veuko-kongress-2013
Ja see ongi kogu teave mida on õigus avalikustada või ei ole ma võimeline muud leidma
Ega ma niisama ei küsi. Ma sooviksin aegsasti sõnavõtuks registreeruda
Lugemata postitus Postitas AHEL »
No mis läbisaamist saab olla või sellest üldse rääkida kui sulle aastaid aetakse lauslollust tõe pähe s...na näkku ja kui ei ole nõus, siis ei oska läbi saadaAHEL kirjutas:
Tõesti ma ei tea ,kes seal on või kes sõna võtab ,ma rohkem üldistasin asja,pole minu asi kes kellega läbi saab ja kes mitte.
Lugemata postitus Postitas fanatic »
Oma kongress sul juba on 24 26 mail, nüüd vaja veel kirik või partei juurde teha ja ...kaminahi kirjutas:No mis läbisaamist saab olla või sellest üldse rääkida kui sulle aastaid aetakse lauslollust tõe pähe s...na näkku ja kui ei ole nõus, siis ei oska läbi saadaAHEL kirjutas:
Tõesti ma ei tea ,kes seal on või kes sõna võtab ,ma rohkem üldistasin asja,pole minu asi kes kellega läbi saab ja kes mitte.![]()
Ei ole asi läbisaamises, vaid pottseppade ja klientide lollitamises. Mida need delegaadid siis varem toimunud kongressidest on pajatanud oma ühingu liikmetele? Ma olen nendega koos Kutsekojas ja olen korduvalt kaalunud sealt lahkumist. Tänagi mõtlen sama. Kujutage nüüd ette, et needsamad "teadurid" on planeeritava pottsepateatmiku tulevased autorid.![]()
Teadmised on neil nutusedaga segu on naerev ja laulev.
![]()
Hea läbisaamine ei tule käsukorras. Üldistada ei ole vaja kui on tegemist konkreetsete meestega.
Selle oma kongressiga on ka nii, et teeme MTÜ-lt loodetud pottseppade laagri. Täpselt ei tea, aga Wienerberger väitis, et MTÜ-le oli loodetud. Kuidas meil läheb, seda näiatab juba üritus ja pole saladus, et tahame ka jätkata.fanatic kirjutas: Oma kongress sul juba on 24 26 mail, nüüd vaja veel kirik või partei juurde teha ja ...
Kui see tõesti tõsi peaks olema siis ... on nad küll tühikargajad!kaminahi kirjutas: kuna rahvusvaheliselt Euroopa tasandil teevad päikese- ja
soojuspumpade tootjad tugevat lobitööd selles suunas, et ahjusid välja
tõrjuda turult, siis põhiteema pidigi olema ühine võitlus ja starateegia
selle vastu. [/i]
Kõrvaltvaatajale see nii kindlasti tundubki aga , et oma veendumused siia kirja panna, proovi ikka erapooletult mõelda, et miks ma MTÜ sse ei kuulu, vaatamata kõigele ka pottahjusi ehitan ja kas sina lepiksid lauslollusteImelik kirjutas:Kas kuskil on kirjas, et tellisahju ehitav mees ei saa olla eelkõneldud MTÜ
liige? Arvan et mitte? Küsimus on ikkagi isikutes ja nendevahelises suhtlemises.
No kui ei võeta "klubisse," ei ole vist mõtet seliti maha viskuda ja kisa teha ( nagu madis kuskil väljendus).
See teema on - a)ebaviisakas, b) sisult lapsik ... arvan ma.
Lugemata postitus Postitas edevuse laat »
Tere.Imelik kirjutas:Kas kuskil on kirjas, et tellisahju ehitav mees ei saa olla eelkõneldud MTÜ
liige? Arvan et mitte? Küsimus on ikkagi isikutes ja nendevahelises suhtlemises.
No kui ei võeta "klubisse," ei ole vist mõtet seliti maha viskuda ja kisa teha ( nagu madis kuskil väljendus).
Ma väga vabandan sinu ees, aga KordniKoit sõõb kõik minu vastused. See on ülim, mida ta oskab. See on fakt.edevuse laat kirjutas:Tere.Imelik kirjutas:Kas kuskil on kirjas, et tellisahju ehitav mees ei saa olla eelkõneldud MTÜ
Vaatasin huvi pärast Kaminahju poolt paljukirutud MTÜ Eesti Pottsepad isikkoosseisu
http://pottsepad.ee/index.php?page=liikmeks-astumine
Kodulehtede ja firmade järgi milles tegutsetakse jääb küll mulje, et ühingus on tegijaid servast serva![]()
Ei oska hinnata Kaminahju ja MTÜ vahelisi suhteid, kuid selline igas postituses tema poolt sapi pritsimine jätab küll väga nukra mulje.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025