Töö maalritele. Tallinn.

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Töö maalritele. Tallinn.

Lugemata postitus Postitas SimoM »

Oleks pakkuda tööd asjalikele maalritele. Pinda ca. 1700 m/2. Tegemist enamasti betoonseintega mis ühe korra on pahteldatud. Vajalik lihvida, lõppviimistlus pahtel, krunt, värv. Aknapaledele paigaldada met. nurgad. Midagi rihtida sirgu ajada pole, lõpptulemus peaks jääma sile ja silmale hea vaadata. Otsin korralike töölisi kellel töösse suhtumisega probleeme pole.
Hind mida pakkuda saaks oleks 2-2,5 EUR/m2. Täpsustan lähiajal, aga jääb sinna suurusjärku. Hinna kallal norima pole mõtet hakata, kuna pinnad suured ja liiga korralikult teha pole vaja siis leian, et peaks olema igati ok. hind.
Napsi ja naljameestel mitte tülitada.
Korralikele töölistele võimaluse korral ka edaspidi tööd.

Vajalik oleks alustada lähipäevil.

Lugupidamisega,

Simo,
56460335

Kirjalik kontakt aadressilt: http://www.skigrupp.com
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 4 korda

Re: Töö maalritele. Tallinn.

Lugemata postitus Postitas villu20 »

SimoM kirjutas: Hinna kallal norima pole mõtet hakata, kuna pinnad suured ja liiga korralikult teha pole vaja siis leian, et peaks olema igati ok. hind.
[/url]
Kuidas teha mitte liiga korralikult? :scratch:
Jätan ´´liivatera´´ jutid vöi labidaääre triibud välja lihvimata? Vöi nigu naaberriigis jätab kruntimata ja lajatab kaks löppkihti lihtsalt? Vöi äkki ei pea enda järgi koristama ;) Ja jah, hind PEAKS olema aga ei ole ju igati ok. Ikka natuke madal, et norimagi hakata!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere.Selliste hindadega tehti viimati üheksakümnendate keskel.Aga edu töömeeste otsimisel.
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Mitte liiga korralikult tähendab seda, et ei hakata igat peenemat kriipsu ja kraapsu taga ajama. Kvaliteet, ei pea olema nagu eramajal. Seega nagu aru saate pole tegemist kellegi elamispinnaga.
Ja pakun täpselt seda hinda mida mul võimalus pakkuda on. Ei hakka lubama 4-5 kui tean, et maksta ei suuda. Tean jah, et keskmised tutruhinnad nt. eramajade puhul on ca. 5 EUR/m2. Seal nõutakse samas kindlasti paremat kvaliteeti ja töömaht on ka üldjuhul suurem. Pean silmas seda, et ajaliselt tuleks 1 m/2 raskemini kätte.
Pakun seda mida saan ja ei hakka kellelegi fantaasiaid looma, kes tööd viitsib teha leian, et sel on võimalik teenida arvestatavalt, see ka muidugi kõigi jaoks suhteline.
ehituskoda
külaline

Lugemata postitus Postitas ehituskoda »

Pakkumine siis:
Üks kiht pahtlit, lihvimine ja 2X värvi - hind 8,50 koos materjaliga ning 6,50 ilma materjalita.
kui huvi siis: olle@ehituskoda.ee, tel. 56941650
aarts
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas aarts »

Kirjas et "betoonseinad mis ühe korra on pahteldatud", miks siis need tegelased kes ühe korra pahteldasid lõpuni ei teinud seda pinda?
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Need kes minema jooksid pole minu töömehed. Seega ei oska täpset põhjust öelda. Töötellija kontaktid mulle teada, julgeks väita et põhjuseks polnud rahalised küsimused.
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lõplik pakkumine oleks 2,5 neto. Kel huvi võib ühendust võtta.
Simo
56460335
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lõplik pakkumine: toote oma kuludega normaalse pritsi (näit. http://www.g-color.ee/pahtliprits-graco-mark-x ), lihvari (näit. http://www.g-color.ee/flex-kaelkirjak-700 ) ja kasvõi ehituskoolist ´´Kellu´´ hakkaja praktikandi abitööliseks ja vot siis võib sellise hinna juures kalkuleerima hakata ning tähtaegu paika panema :) Sellistel tingimustel saan omaltpoolt garanteerida ´´mitte liiga korraliku´´, kuid vastuvõetava kvaliteedi ning objekti mitte näinuna ennustatavalt 4-6 nädalase tööaja.
külaline.
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline. »

Need hinnad olid vist euro alguses.Aga küsimus kas see mis kätte saab on ka puhtalt,et maksud juba minu pealt makstud?Ja samas kui kodulehelt vaadata siis mida sealt tahta-alates 200m2 hind 20% prossa odavam.
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Tsiisas kui keegi viitsib lugeda siis ülevalpool oli kirjas, et 2,5 neto. Neto tähendab ju seda mis puhtalt kätte tuleb :) Ja keda väga huvitab siis kodulehel kirjas olevad soodused on mõeldud ikkagi enamasti eraklientidele kellele otse töid teen. Aga see on juba minu majandada, kellele mis tingimustel ja mis summades :)
Kellel ei sobi need ärgu tulgu, lihtne. Pakun seda mida saan :)
Kes vähegi viitsib ja jagab teha, teenib ka selle 2,5 eur/m2 päris okeilt. Aga valik on teie, keegi ei keela minna eramaja tegema minna 4-5 eri eest. Kus on vaja nurkasid panna igalepoole, kipsi vuuke teipida ja täita, akrüüli panna sadades meetrites jne. Valige siis see. Sai endal täna järgi proovitud ja tolle objekti peal tulevad ruudud ikka hulga kiiremini kätte :)
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Häbi Teil olgu ja püksi Teil tulgu!!!
Kopipaste Teie oma kodukalt:
Tööde orienteeruvad hinnad.
Maalri- ja viimistlustööd

Lauspahteldus (1 kiht)- al. 4 EUR/m2
Kipspindade pahteldus- al. 4 EUR/m2
Kruntimine- al. 1,5 EUR/m2
Värvimine (1 kord)- al. 1,5 EUR/m2
Silikoonitamine- akrüülitamine- 1,5 EUR/jm
Alumiinium tugevdusnurga paigaldamine- al. 2 EUR/jm
Kipspindade viimistlus lõpuni- al. 8 EUR/m2 (pahteldus, lihvimine, kruntimine, värv)
...
...

Teie oma hinnakirja järgi saan mina, kui ma oleks tellija, hinnaks (laus+ kolm värvi) 8,50!!! Nurkade paigaldus veel lisaks! Ja need on Teil hinnad ´´alates´´! Kas see pole mitte mõnitamine pakkuda 2.50? Loogiline, et turusolkijatest- viinaninadest sodikäppasid liigub siiani meite keskel, kes sellise hinnaga nõus on ;)
Kuskil on ikka suured käärid ja mul oleks küll häbi!!!
xxxxxxxx
külaline

Lugemata postitus Postitas xxxxxxxx »

kuule saimon.sellise hinnaga vöid sa siberis venelastele maalritööd pakkuda....kui tahad profesionaalseid maalreid saada..nii selle eest tuleb ka korralikult maksta....mitte yle poolest endale ahnitseda....no muidugi läheb sul endal raha vaja kui mingid tohmanid tulevad su objekti piix keerama....sest sellise hinnaga ei tule ykski korralik siseviimistlejha tööle.....hallooo....
Tomm33
külaline

Lugemata postitus Postitas Tomm33 »

Häbi peaks teil olema!!!
mallone
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas mallone »

Vaidluskoht ja hinnaprobleem tekibki sellest-liiga korralikult pole vqja teha.Tellija ütleb,et pole oodatud tulemus ja piiks.See on täpselt ke..imise koht.Kõügisse n.ö. järeleandmiste sse tuleb ettevaatlikult suhtuda.
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Mõnedel "proffidel" on vist liiga "palju tööd" et siin foorumis keset hommikut aega kaagutada. Sebige ise endale tööd ja tehke mis hinnaga tahate.
saimur
külaline

Lugemata postitus Postitas saimur »

ma ei usu teps mitte, et neil palju vabaega on, kuid kui sa näed pakkumist mis tõesti oli mõistlik 90'ndatel ja mis peamine, sinu postituses on selline lõik "Midagi rihtida sirgu ajada pole, lõpptulemus peaks jääma sile ja silmale hea vaadata." , see on täpseltnii kahe otsaga, et teen ära ja siis öeldakse, et aga see ei ole silmale hea. näed, lood peal, pole ju ligilähedalegi ok. Vot mis siis on ? Ei saa seda pisikestki raha.

Kui sa konkreetselt sinna kirjutaksid, et olgu tehtud, enam-vähem. Et kindlasti ei tule keegi pärast ütlema midagi, vot tõenäoliselt siis mõni mees tuleks ja teeks ära ka. Aga hetkel nagu juba üks postittas , ongi see riskkantne, keegi ei viitsi nii väikese summa pärast pead vaevama hakata!

Püüan ainult aidata
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja

SimoM kirjutas:Mõnedel "proffidel" on vist liiga "palju tööd" et siin foorumis keset hommikut aega kaagutada. Sebige ise endale tööd ja tehke mis hinnaga tahate.
Eranditult kõik postitused tehtud enne või peale tööd, aga see selleks!!! Ei pea ma tegelikult ju midagi õigustama siin!!! :amen:
Ootaks hoopis vastust oma eelmisele postitusele, et millest nii suured ´´käärid´´ tekivad? :scratch: Ammendava vastuse korral luban vabandada ja rohkem ei mölise ega Teie teemasid ei solgi ;)
SimoM
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Püüame siis asja päris selgeks teha.
Esiteks hinnad mis on kodulehel üleval eeldavad ikkagi korraliku tööd, nii nagu peab :) Antud objekt seda ei nõua ja see on juba minu majandada kust maalt hakkab halvasti tehtud töö või mitte. Teiseks kui keegigi ettevõtlusega tegeleb siis peaksite teadma millised on maksud :) Kolmandaks kuna tegemist on tõesti suure objektiga ja seal väga korraliku tööd ei nõuta, siis teadmiseks teile, et ei tasu väga minu kodulehe hinnakirja põhjal järeldusi teha. Neljandaks mina ei tule teiste teemasid avalikult solkima, kui teile ei sobi, keegi ei käsi tulla, aga osadele on siiamaani sobinud :) Ja viiendaks, teile teadmiseks, et käin ka ise objektidel ja teen tööd kaasaarvatud see samune, nii et teenin igati ausalt ise oma raha välja ja ei lase tööliste najal liugu nagu siin ettekujutama kiputakse.

Parimat.
9986
külaline

Lugemata postitus Postitas 9986 »

To villu20: kuule mees, mis sa arvad, et teen endale ettevõtte ja hakkan sulle täismahus klientidelt saadud summasi maksma??? Kui on pakutud hind, siis ära targuta siin vaid kui tahad võta töö vastu ning kui ei sobi siis ära võta. Kaagutamisvajadused mine rahulda kusagil rate. ee-s . kui sa ei tea ettevõtte süsteemidest ning töölisepalgaarvestusest midagi, siis targem suu kinni hoida. Ma võin kodukale ka 100 eur m2 kirjutada kuid mis on see sinu asi või kas pean selle järgi palgaarvestust pidama? Imelikud mõtteviisid on inimestel....
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Opppaaaa ... nii isiklikult kohe tervelt viis rida personaalselt mulle pyhendatud... olen tähelepanust väga liigutatud ja mul on au selle osaliseks olla saadud ;) (loe: anonyymsete kommentaatorite tekst läheb vasemast silmast sisse ja traumeerivaid jälgi jätmata paremast välja, eriti veel nende olevuste kommentaarid, kelledel ainult rate silme ees virvendab ;) ) !!!
Aga ei hakka ma siin rohkem tähestikku raiskama enda seisukohtade öigustamiseks, kuid toon ainult yhe vörrandi. Eelinfoks see, et hea kvaliteedig teeb maaler umbes- täpselt 400 M2 kuus valmispinda. Seega puusalt tulistades pakuks tolle objekti kestvuseks pea 3 kuud ehk 600 ruutu kuus. 600M2X2,5=1500.- OK... tonn 4 sada pole paha palk Eestis, aga kuidas moodi garanteeritakse mulle rahad, kui mina garanteerin enda poolt nöutud kvaliteedi: ´´Midagi rihtida sirgu ajada pole, lõpptulemus peaks jääma sile ja silmale hea vaadata.´´ Ilu on vaataja silmades ja enamasti ei yhti tellija ning töö teostaja maitsemeeled selleks hetkeks, kui on palgamaksmise aeg käes? :)
SimoM: Sain enam- vähem ammendava vastuse ja seega nagu lubatud, siis vabandan: anna palun andeks, et su teemat solksin ja pakutud hinda väärikaks ei pidanud :P
Kasutaja avatar
PaelaEhitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas PaelaEhitus »

Paar kvalitetset maalrit ja paar algajat-abitöölist. Siis pakkuks min. 3,9 EUR/m2 Teie töö eest. Muidu kui maksta otse töötajatele =)
PAELA Ehitus OÜ
Mihhail, 5510052, http://www.paela.ee/ehitus
Kõik ehitus ja remontitööd.
Jansa
külaline

Lugemata postitus Postitas Jansa »

Ega se ilkumine eriti ei aita küll. Paraku on meil se maksude, tulude ja kulude suhe väga paigast ära. Soovitaks rohkem ettevõtlust ehk. Näiteks ühemehefirmad ja kui tublisti ka teeninud siis saab ju maksta kasumist dividende. Jääks rohkem raha kätte lõpptulemusena. Edu.
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Terve ehitusturg vajaks ravi!!! Kõige lihtsam on teha Soome pealt copy-paste. Alates kvaliteedi nõuetest- lõpetades maksunumbriga ja ametiühinguga! Näete ju, et süsteem töötab ja rahul ollakse. Aga see teine ja pikem teema. Lihtsalt sel juhul ei saaks olla sarnaseid alapakkumisi ja turusolkijatest töötegijaid, kes taolistel tingimustel töö ära teevad!!!

Juhan P. käis Roomas ja ei saanud küll aru, et kust võeti jutt nigu Pisa viltu oleks! Laseme ka oma õlgadest ülalepoole jäävad kehaosad kreeni ja ütleme kooris: ´´Meil ei ole miskit siin ehitusalal viltu!!!´´
Vasta