mida panna köögi põrandale?

põrandad, põrandatööd
mirksa
Uus kasutaja
Uus kasutaja

mida panna köögi põrandale?

Lugemata postitus Postitas mirksa »

Keda mida eelistab köögi põrandale panna?

- plaadid
- puit
- parkett
- laminaat
- linoleum
- midagi muud

Meil on köök umbes 13 m2 ning ei ole eluotaga ühes, vaid eraldi uksega.

- Me esialgu mõtlesime panna plaadid, aga need jäävad äkki jala all külmaks (ei kujuta ette palju läheks kuus kulutused põrandaküttele)

- Puidu ja parketi suhtes jälle kartus, et hakkab kuluma äkki liiga palju (toolide pidev liigutamine jne)

- Laminaati nagu üldse ei tahaks panna

- Linoleum tundub kuidagi vanamoodne, kuid võibolla ma ei ole uute trendidega kursis...

Kõik kommentaarid teretulnud! Mida olete endale pannud ning kuidas rahul olete?
Külaline
külaline

Re: mida panna köögi põrandale?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mirksa kirjutas:Keda mida eelistab köögi põrandale panna?

- plaadid
- puit
- parkett
- laminaat
- linoleum
- midagi muud

Meil on köök umbes 13 m2 ning ei ole eluotaga ühes, vaid eraldi uksega.

- Me esialgu mõtlesime panna plaadid, aga need jäävad äkki jala all külmaks (ei kujuta ette palju läheks kuus kulutused põrandaküttele)

- Puidu ja parketi suhtes jälle kartus, et hakkab kuluma äkki liiga palju (toolide pidev liigutamine jne)

- Laminaati nagu üldse ei tahaks panna

- Linoleum tundub kuidagi vanamoodne, kuid võibolla ma ei ole uute trendidega kursis...

Kõik kommentaarid teretulnud! Mida olete endale pannud ning kuidas rahul olete?
Põranda küttele lähex ca 300.- kuus kui täiega kütad .Parkett on mul endalgi ja ei kulu ta nii hullult ühti.Täiesti normis kui mitte kontsa jälgi mainida :wink: .Paljud kardavad laminaati ,et see ei kannata vett .Ka selle jaox on abi. Laminaati paigaldades olex soovitav kliki peale panna spetsiaalne kummjas liim.Nimi on sellel CLICKQUARD. Vead tuubist peale ja kui kokku lükkad siis pressib ülearune mass vahelt välja. Ca 15-20 min. pärast koorid näpuga väga lihtsalt selle sealt ära.Tulemus hää ja mingi ülearune vesi enam seda rikkuda ei saa. Soovitan seda kõigile.
Rommel
külaline

Lugemata postitus Postitas Rommel »

See Clickquard meenutab kangesti tavalist kummiliimi.Kuigi hinnavahe olex oluline , ei ole proovida julgend.Aga "Clickquardi kasutame kõikides eluruumides juba ammu. Hämmastav et paljud endast heal arvamusel ehutajad selle olemasolust veel ei tea.
mirksa
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aga palju näiteks see põrandakütte paigaldamine maksma läheks? (paigaldus + materjalid)

Selles mõttes, et ega ma ei pruugi seda ju sisse lülitada kui tundub et liiga kalliks läheb, aga võibolla oleks hea kui ikkagi paigaldada...
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

No kui küttega ,siis pead arvestama sellega et kõige alla tuleb penu panna ,et köetava pinna soojus ei lähex mujale kui ainult see 13 m2 mida te kirjutasite.Sellest kõigest võib hind muutuda ja mitte vähe.
Kirjutisest võis välja lugeda et teil põrand nagu valmis ja ootab ainult katet peale.Siis mingi alternatiiv olex:Voolium,kipsiribad, kaabel vahele. vahed täis valada ja põranda kips peale liimida . See töö koos materjalidega ca 15 000.-
zoja uba
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas zoja uba »

küttekaabel nii umbestäpselt 3k ringis,termostaat 500 kr ja natuke rohkem nikerdamist põrandakonstruktsioonis,ehk u 4-5k kallimaks võib minna küttega.(kui ise teete)
mirksa
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Põrand on kuni betoontaladeni puhas. Seega variandid:

1) kui mitte panna põrandakütet

- peno
- betoon koos armatuuriga
- põrandaplaadid

2) kui panna ka põrandaküte

- peno
- küttekaablid
- põrandaplaadid

Kas olen asjast õigesti aru saanud?

Mis te arvate, kas oleks tark panna põranda küte ainult sellepärast, et kui korterit mõne aasta pärast müüa oleks vaja, et siis tulevased ostjad eeldavad põrandakütet köögis? :roll: Ma arvan, et ise seda nagu eriti kasutama ei hakkakski vast...
Rommel
külaline

Lugemata postitus Postitas Rommel »

mirksa kirjutas:Põrand on kuni betoontaladeni puhas. Seega variandid:

1) kui mitte panna põrandakütet

- peno
- põrandaplaadid

2) kui panna ka põrandaküte

- peno
- küttekaablid
- põrandaplaadid

Kas olen asjast õigesti aru saanud?

Mis te arvate, kas oleks tark panna põranda küte ainult sellepärast, et kui korterit mõne aasta pärast müüa oleks vaja, et siis tulevased ostjad eeldavad põrandakütet köögis? :roll: Ma arvan, et ise seda nagu eriti kasutama ei hakkakski vast...
Üldiselt nii käibki jah ,ainult penu peale enne armatuuri ikke kile kah.
Usun et hakkad seda ise kah kasutama. :wink: No ja ex tulevasel ostjal on kindlasti kohe meel rõõmsam kui varbad soojas on :lol:
Kasutaja avatar
betoonisepad
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas betoonisepad »

endal mul köögis plaat maha pandud ja asjaga rahul, muidugi mul põrandaküte ka, kui põrandakütet taga ei ole siis natuke on põrand külm, aga sokkides kannatab käia küll 8)
Tänavakivi paigaldus, müük ja nõustamine.
Betoonpõrandad, valamine ja ehitamine.
Helista ja küsi lisa 56659771 või email info@betoonisepad.com
http://www.betoonisepad.com
http://www.tänavakivipaigaldus.ee
Vasta