Kas administraatoril on võimalus ära koristada see häiriv REKLAAM. Minu probleem selles, et pean tegelema reklaamide tõrjumisega. Kõige hullem nendest on Swedpanga ja Tallinki oma kus ma ei leia seda risti millest sulgeda. Kui avastasin selle foorumi arvasin ,et saan asjalikku infot ehituse kohta. Aga ohh häda, selle asemel tõrjun reklaami ja tegelen jamaga.Kogu ekraani täidab ebavajalik info mille tagant vaevalt näen mis foorumiga tegu on. Ning veel üks tähelepanek ja ettepanek adminnidele. Palun kustutage ebavajalik info teemadest. Arusaadavas keeles on hiidlased sõnastanud selle nii: " Möla sest ei kosta juttu välja". Kui adminn on spetsialist siis saab ta teksti sisust väga hästi aru mis on rämps ja mis vajalik. Sotsiaalkeskonna foorumid on mujal kus üksteist tümitada saab. Kui inimesed tahavad miskit teada ja ei ole kodus ehituse asjadega siis ei pea teda mitte lolliks sõimama , vaid nõu andma. Andke nõu koduloojale kuidas ära tunda "kalevipoegi" ja EHITUSMEISTRIT.
Kogu pilt ei ole muidugi väga hull ja on ka asjalikke postitusi. Aitähh asjalikele !
Foorumist INFO saamine raskendatud.
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Re: Foorumist INFO saamine raskendatud.
Lugemata postitus Postitas Huvitav »
viewtopic.php?f=17&t=38342 Üks konkreetne näide MÖLA kohta, kui keegi pole veel aru saanud.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Sa vist ei suuda aru saada, et ainult nende reklaamide pärast see asi siin olemas ongi. Muidugi ma võin ka eksida ja mitte teada, et sain maksad elektri, serveri, kellegi tööaja ja muud asjad eest. Edasi harju kas ära või leia lahendus. Lahendus on inglise keeles AdBlock. See viimane sõna on see mis sind huvitab. Selle ees ja taga võib olla ka muid sõnu aga see sõna ise on põhiline. Vajaliku ja mittevajaliku kohta jäta parem nõudmata. See mis on sinu jaoks jama on teisele võibolla kulla hinnaga ja vastupidi. Lisaks on siin ka mingi blokeerimise võimalus. Ja loll olemise kohta olen mina aru saanud, et loll pole mitte see kes ei oska vaid see kes isegi ei küsi kuidas osata.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Jälle üks nõu nõudja on välja ilmunud. Mitte keegi ei PEA siin nõu andma, ega kõigile küsimustele üldse vastama. Nõu antakse tasuta ja oma vabast ajast ainult siis, kui küsimus on huvitav. Väikese iroonia peab vahel ära kannatada ja küll siis tuleb ka nõusid.Huvitav kirjutas:inimesed tahavad miskit teada ... ei pea teda mitte lolliks sõimama ... vaid nõu andma. Andke nõu koduloojale
Ja ma ei tea kas seda tohib kõva häälega öelda, aga minul ei ole mitte ühtegi reklaami siin näha.
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 14 korda
Lugemata postitus Postitas kaidi87 »
Njah, kahjuks on reklaam tõesti meie ainuke foorumi ülalpidamise viis. Ja muide, polegi need reklaamid nii hullud, mul õnnestus ühe kampaaniaga isegi võita;) nüüd vaatan veel suurema huviga neid reklaame:d.....
Ja see teema, milles väidetakse, et tegemist on mölaga.....ma ei saanud nüüd küll aru, kus see möla oli....kui inimene, kes parketipaigaldusest midagi ei jaga, küsib nõu põranda aluse kohta siis on oluline talle ka ülejäänud teemat ju tutvustada - kui külm üks või teine materjal on ja mis kuidas püsima hakkab. Tihtipeale ongi ju nii, et inimene, kes on võhik ja tuleb midagi küsima, siis ta ei oskagi kõike küsida ja teema laiem lahkamine tuleb talle ainult kasuks.
Ja see teema, milles väidetakse, et tegemist on mölaga.....ma ei saanud nüüd küll aru, kus see möla oli....kui inimene, kes parketipaigaldusest midagi ei jaga, küsib nõu põranda aluse kohta siis on oluline talle ka ülejäänud teemat ju tutvustada - kui külm üks või teine materjal on ja mis kuidas püsima hakkab. Tihtipeale ongi ju nii, et inimene, kes on võhik ja tuleb midagi küsima, siis ta ei oskagi kõike küsida ja teema laiem lahkamine tuleb talle ainult kasuks.
Lugemata postitus Postitas Huvitav »
Aitähh Teile kes vastasid. Nüüd tean kuidas reklaamist hoiduda. Ja nõu nõudja ma justkui pole
. Kui ma küsin "lollina" meistritelt, siis ma ei saa ju aru kumb rohkem meister on kui nende seisukohad ei ühti. Ma arvan ,et kohvipaksu pealt ei hakka keegi siin ennustades nõu andmagi. Ikka küsitakse kui teada tahetakse ja vastatakse kui teatakse. Lihtsalt segadust tekitab kui mitu meistrit sinu lolli juuresolekul vaidlema hakkavad justkui neilegi pole veel selge kuidas asi tegelikut käib. Näide sellest, et sain kohe teada ilma vaidluseta kuidas reklaamist vabaneda. Aitähh dumbuser´rile. Ja sain teada Kaidi 87´lt, et kahjuks on reklaam tõesti ainuke foorumi ülalpidamise viis. Samuti Küülalise vastusest sain tõetera. Mitte keegi ei PEA siin nõu andma ja ta on juba reklaamivaba. Aitähh veelkord vastanutele.

- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Tere! Mis sa Huvitav mõtled, et üldse ilma reklaamita foorum on parem või? Minule näiteks meeldib uut infot saada ja soovitan ka oma sõpradele edasi. Vaata ja võrdle töömeesteomafoorumit: http://www.ehituspenskarid.com/foorum/index.php
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu