sauna ehitamine

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
kiq
Uus kasutaja
Uus kasutaja

sauna ehitamine

Lugemata postitus Postitas kiq »

vaja saun lasta ehitada, keldris pinda 5 ruutu. seina ja lakke lepa voodrilaud ja muidugi isolatsioon ja fooljum, põrandale klasuurplaat. vaja paigaldada ventilatsioon ja klaas uks,mis oleks sellise tööeest norm maksta.ette tänades.
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas High-Q »

kui läheb üldehituse alla, siis vast tasuks kedagi eraisikut tööks tellida. sõltuvalt asukohast 75-100 eeku/h, usun, et nädala jagu on tööd ehk nii kuni 5K puhast tööraha. seda muidugi siis, kui üks eraisik teeb ja mingeid eritöid (pottsepatööd, keerulisem plaatimine, eriventilatsioon) ei ole.
aga usun, et see suht miinimum, st säästuarvutus. kui kvaliteet tähtis ja/või firmalt tellid, siis võid 2x korrutada.
Kasutaja avatar
betoonisepad
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas betoonisepad »

Kasutaja High-Q seletas sulle hinna enamvähem täpselt lahti, umbes sellise hinnaga võib kindlalt arvestada.

Edasta meie meilile oma kontakt ja täpsemad andmed tulevasest saunaruumist, võin teha teile hinnapakkumise, muidugi hea oleks, kui saaks objekti näha ja asukoht ei teeks ka paha :P

betoonisepad@hot.ee või 56659771
Tänavakivi paigaldus, müük ja nõustamine.
Betoonpõrandad, valamine ja ehitamine.
Helista ja küsi lisa 56659771 või email info@betoonisepad.com
http://www.betoonisepad.com
http://www.tänavakivipaigaldus.ee
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

Kui huvi saan ehk aidata, kunas olen suuna võtnud saunade ja dušširuumide ehitamisele, kui huvi anna märku remondi.poiss@hot.ee
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
siim528
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas siim528 »

Vasta