Mina küll fotodelt ei näe, kuskohas seal trepikoja kilbis on PE ? Kas arvad, et see kollaroheline, mis on sinise kaabliga ilmselt ühendatud ?ESV kirjutas:Trepikoja kilpi on PE toodud, aga sealt edasi ei lähe, sest vanad vene alumiiniumid 2-e soonelised. Kui remondiks läheb niikuinii, siis soovitan korteris kõik kaablid välja vahetada ja vedada need nii nagu sulle vaja on. Nüüd sul aga otsustamise koht, kas panna oma korteri esikusse väike kilp või jätta kaitsmed nii nagu nad praegu seal trepikoja kilbis on (1 pliidile ja 2 tubadele). Mina soovitaksin vedada sinu peakaitsme alt 3x4mm2 (veel parem 2x6mm2) kaabel oma korterisse ning paigaldada sinna väike vahekilp kuhu saab paigaldada ka RVK-d ning kaitsmed vastavalt oma vajadustele. Siis need kolm kaitset trepikoja kilbis jääksid üldse välja.
Minu arusaamise järgi on magistraalkaablid vanad veneaegsed ning PE on siiski toomata. Eraldi PE-klemmliiste ka pole. Arvan, et see kollaroheline, mis pildilt paistab, on kellegi korteriomaniku poolt sinna toodud ja kuna mujale polnud ühendada, siis pandi N-ga kokku ? Või eksin ma ?
Aga see on muidugi õigus, et 32A-se peakaitsme puhul piisab sellest ühest faasist täiesti.