Kohe on vaja maalrit

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
LAINELAUDUR
külaline

Kohe on vaja maalrit

Lugemata postitus Postitas LAINELAUDUR »

Tere
Kohe on vaja Meriväljale maalrit, kogu maja ehitus , aga maalrid ....kadunud!
Helistage 5020058
timburi
külaline

Re: Kohe on vaja maalrit

Lugemata postitus Postitas timburi »

Hea maaler KOHE ei tule, sest ta ei istu käed rüpes ega loe foorumit. Kui õnne ja raha on siis võibolla leiad:)
maalermeelis
külaline

Lugemata postitus Postitas maalermeelis »

Oleks küll huvitatud Teie pakkumisest, telefon kahjuks ei vastanud. Olen 20 aastase tõõkogemusega maaler krohvija, tõõtanud 3 aastat ka Soomes, tegelen savi, lubikrohvimisega, MP tasandamise, pahtedamise, värvimise, tapetseerimise, kindakrohvmisega, jne .mis on minu põhitõõks. Vajadusel võin panna ka laminaati, ehitada kips ja fiboseinu, ja muud üldehitust. Kui tei on endiselt maalrit vaja, helistage mulle 5272477 või kirjutage meilile meelis777@msn.com
Bigest
külaline

Lugemata postitus Postitas Bigest »

Tere,

Oleme tööst huvitatud!Palun täpsemat informatsiooni

bigestbuildings@gmail.com

58928960

Kena õhtujätku!!
georg
külaline

Lugemata postitus Postitas georg »

Tere oleks huvitatud teie pakutavast tööst,tegelenud maalerdusega 7 aastat ja tegelen ka tasandus töödega tel nr-55994829 või gunnar.talts@mail.ee
Vasta