Otsin tööd,eelistatult sisetööd.
Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Otsin tööd,eelistatult sisetööd.
Lugemata postitus Postitas KarolK »
Tere,Olen 19.a,Ehitusviimstlus paberitega viimistleja(olemas ka Euroopa serfifikaat).Oman b-kategooria sõiduõigust.Tehtud töödest:Minimaalsel määral plaatimine ja vuukimine,krohvimine(Enamjaoltkipskrohviga),tapeetimine,pahteldus,värvimine,kipsplaadi paigaldus,sokli ehitus.Olen väga sõnakuulelik ja aktivistlik tööline.Eesmärk oleks ennast täiustada ja saada uusi töövõtteid ja kogemusi.Võin olla ka esialgu abitööline ja kõrvalt õppida.Õpin kiirelt.Palgasuhtes leiame ühise kokkuleppe.Asukoht võiks jääda Tartumaa kanti,kuna hetkel endal sõiduvahend kahjuks puudub.Kõik pakkumised ja lisaküsimused teretulnud!
Kontakt:karol134@hot.ee,56934014(Karol)
Kontakt:karol134@hot.ee,56934014(Karol)
Re: Otsin tööd,eelistatult sisetööd.
Ikka olen pakkumistele oodatud!
Re: Otsin tööd,võib pakkuda kõike!
Võib pakkuda nii,norra,soome,rootsi abitööliseks kui viimistlus,ehitus jne.
Vahepeal on lisandunud 3,5kuud kogemust ehitusvaldkonnas juurde.2 eramaja kipsplaadi kui ka krohvpindade pahteldus,krunt,värv.Erinevate välisnurkade paigaldus,2korteri remont(kipsi panek,villa,tapeetimine,parketti,liiste,pesuruumi lammutus,vanade uste ja akende renoveerimine jne).Ootan seni tööpakkumisi,eelistatult meilile,tartusse kui ka on soov proovida kätt välismaale.Samuti on ka olemas töölisi rohkem kui 1 kes ehitusega kokku puutunud.Saatke oma tööpakkumine mulle meilile,kirja panna mis tööd vajavad tegemist ja saame kokkuleppele!
Tere,olen uuesti pakkumistele avatud.Samuti võib pakkuda puusepa töid,kipsitöid,korteri/maja remonte,lammutust,viimistlust(pahteldus,värvimine),akende/uste vahetus,parketi ja liistude paigaldust.Hetkel teostame töid 2kesi.Väiksemaid asju üksi.Hea oleks kui oleks tartumaa piirkonnas.Samuti võib ka mujale pakkuda,kui peavari olemas ja ootame ka välismaa pakkumisi.Kontakt on jätkuvalt sama.Pakkumised saata meilile ja võtame teiega ühendust.Meeldivat koostööd,Karol.
Vabandan kellele pidin tagasi helistama ja vaatama tulema!Tekkisid tervise probleemid,kuid hetkel vaikselt tervenen ning ootan pakkumisi uuesti!
Lugupidamisega,Karol!
Lugupidamisega,Karol!
Ootan pakkumisi!On ka võimalik kaasata 2-3 oskustega meest!
Olen nüüdsest uuesti pakkumistele oodatud ja vahepeal kogemusi omandanud.Pikaajalist pole mõtet pakkuda,max 2kuud.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu