Olen siin neid teemasid lapanud ja lugenud omajagu ja kaalutlesin pikalt enne kui otsustasin küsimuse esitada. No võtsin julguse kokku. Seega olukord järmine. Võimalikult väikese eelarvega oleks tarvis korda saada 2 magamistuba,koridor, elutuba ja eelnevate omanike poolt roosaks võõbatud köök. Kõik peale köögi on tapeedi all. Niipalju kui ma siit aru olen saanud on kõige mõistlikum vana tapeet maha kakkuda ja mis siis edasi? Suuremad augud ja praod tuleks ilmselt pahteldada ja lihvida.. kas sellega saab hakkama inimene kes pole seda kunagi varem teinud? Ja Mis oleks see kõige mõistlikum ja ODAVAM variant nende seinte uuesti katmiseks? Meile endale meeldiks värv aga kuna tegu on 80ndatel ehitatud paneelmajaga siis vaevalt et need seinad seal eriti ilusad ja siledad on, seega ilmselt oleks vaja seintele lauspahteldust?? Kahtlen sügavalt kas sellega ise hakkama saaksime, nii et see oleks lihtsureliku silmale enam vähem talutav hiljem vaadata. Kuidas on aga näitseks struktuurvärviga???Hindadega poodides pole ma veel ennast väga kurssi jõudnud viia seega ei kujuta ette kas see tuleks soodsam variant kui tapeet? või oleks kõige mõistlikum seina panna seinex ja see üle värvida??? Kas seinexit tuleb veel erialdi kruntida või sinna saab lihtsalt otse värvi peale võõbata?? suurim mure on aga koridori lagedega, sinna on väga halvasti(koledalt) liimitud peno ja sinna otsa penost laeplaadid. Ilmselt kõige mõistlikum oleks need maha kakkuda, lagi lihvida ja värvida või mis?????
Eks lolle küsimusi hakkab nüüd siitpoolt varsti tulema nagu vändrast saelaudu aga loodan et kannatate ära