Aeroc või Fibo
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Re: Aeroc või Fibo
aerocist teda on lihtsam paigaldada ja ei ole vaja enam soojustada.Palanga kirjutas:Aidake lahendada küsimus, kas ehitada maja seinad Aerocist või Fibost? Ja miks?
aeroc ja fibo.
-
- külaline
mummi kirjutas:miks on aerocist ehitada keerukam ja kallim.Plokk ju ise suurem peaks olema ju parem laduda või nende soonte ja spets segude pärast Aga siis on ju veel Silpeti plokk. Mis sellest arvata. Äkki on kellelgi kogemusi.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Raulka »
Reaalselt ehitasin sellest, mis momendil poest vajalik kogus saada oli.
Muidu olen seda meelt, et ehitage millisest tahes plokist. Plokk jääb kandvaks osaks. Soojustus tulgu soojustusmaterjalist.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
-
- külaline
Re: AEROC EcoTerm
Lugemata postitus Postitas kalvi »
Kas oled mõelnud Fibo term 350 plokkiga asja lahendada. On olemas hea sooja pidavus ilma lisa soojustuseta ja kiire paigaldus. Praegu küll vist eestis saadaval ei ole kuid kui huvi, võin anda oma andmed, vean neid eestisse.Võrukas kirjutas:Upitan teema uuesti üles küsimusega , et kas ecotermist (375mm) saab meie kliimas tõesti sooja maja ilma lisasoojustuseta. Kuna aeroci pind on pehme siis võib välisviimistluse (miks mitte ka sees) kasutada krohvisisest võrku(nurgatug.profiilid jne.), süst sama mis penoga soojustamisel ct-85 ga kuid peno vahelt ära jätta.
Kuid huvitaks ikkagi kui soojapidav praktikas see ecoterm on, plaanis ehitada maja(sooja) vähemate töökuludega. Sobib või mitte?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas juhan »
-
- külaline
-
- külaline
kui aga viimistletud ja soojustatud katusest v seinast vihma või õhku läbi tuleb, on midagi väga valesti ehitatud.
- Tom
- Korralik postitaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas Tom »
-
- külaline

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

fibo ja aeroc teada, aga on selline materjal nagu „thermodom“, kas keegi sellest midagi kuulnud või koguni sellest ehitanud? Mida oskate sellest rääkida?
-
- Uus kasutaja
Re: AEROC EcoTerm
Lugemata postitus Postitas ErilineKonn »
ma ei saa aru miks sul võrku vaja on? aeroci külge jääb igasugune krohv.Võrukas kirjutas:Upitan teema uuesti üles küsimusega , et kas ecotermist (375mm) saab meie kliimas tõesti sooja maja ilma lisasoojustuseta. Kuna aeroci pind on pehme siis võib välisviimistluse (miks mitte ka sees) kasutada krohvisisest võrku(nurgatug.profiilid jne.), süst sama mis penoga soojustamisel ct-85 ga kuid peno vahelt ära jätta.
Kuid huvitaks ikkagi kui soojapidav praktikas see ecoterm on, plaanis ehitada maja(sooja) vähemate töökuludega. Sobib või mitte?
-
- Uus kasutaja
Re:
mis sooja annab? ahi loomulikult!restauraator kirjutas:Eestimaa inimestel ju sellega ammune kogemus olemas.Tõsi küll,et nati õhema plokiga 300mm nn. Palivere toodang,kuid ikkagi olemas.See muidugi ideaal,et ühe asjaga püütakse kaks kärbest kinni püüda ning tarbija takka otsa.Soovite sooja maja? Mis sooja annab? Minu meelest sooja maja saab ikka siis,kui kasutada spets soojustusmaterjale.Millega te konstruktsiooni kujupüsivaks saate on teine asi.Loomulikult on aeroc soojem,kui fibo.Kui aga eesmärgiks soe maja,siis tuleks ikka ehitada klassikalistest soojustusmaterjalidest seinad.

klassikalised soojustusmaterjalid? näiteks? palk? vill? mida sa silmas pead? ma arvan et ma käin-vaatan mõne aerocist tehtud maja soojuskaameraga yle siis saan kobiseda. endal plaanis palkmajale 2 korruse otsaseinad aerocist teha.
-
- Uus kasutaja
Re:
miks? aeroc on "hingav" materjal.juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?
Re: Re:
ErilineKonn kirjutas:miks? aeroc on "hingav" materjal.juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?

kas aeroc või fibo, aga miks mitte thermodom?

-
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »
Hea laduda, plokid mõõdus, hea kruve sisse keerata,hea viimistelda, avasid lihtne teha jne.
Valmis karp on ilus valge ka

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Mõtle natuke kuidas kõlaks otsetõlge vene keelesthundipoeg kirjutas:ErilineKonn kirjutas:miks? aeroc on "hingav" materjal.juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?![]()

aivar0102 kirjutas:Mõtle natuke kuidas kõlaks otsetõlge vene keelesthundipoeg kirjutas:ErilineKonn kirjutas:miks? aeroc on "hingav" materjal.juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?![]()

ma võin ju mõelda, aga välja ei mõtle, sest ei mõista seda keelt nii heal tasemel, et sellesse tõlkida
Busta kirjutas:thermodom= termomaja

Kukkusid tõlkima, aga ma pidasin silmas thermodom nimelist seinamaterjali.
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
TERMODOM - vaba tõlge vene keelest, vabandage väljendust, pasamaja.Busta kirjutas:thermodom= termomaja
NB! Ainult vaba tõlge ei pretendeeri millelegi.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed