O: Pelleti katlasüsteemi
Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
O: Pelleti katlasüsteemi
Lugemata postitus Postitas scoopy »
Tere
Kuna sügisel plaanis oma Viadrus U22 katlale lisada pelleti põleti, tigu ja punker, siis mõtlesin, et uurin, äkki kellegil selline süsteem üle ja soovib müüa mingil põhjusel sellise süsteemi maha.
Vajan siis:
* Pelltech PV20 põleti.
* Graanuli punker ca. 300 kg.
* Tigu, ca. 3m.
Ehk kui keegi kasutab sellist süsteemi aga soovib uuendada süsteemi spetsiaalseks pelletikatlaga süsteemiks, siis võib oma ülejäävaid osi mulle pakkuda.
Pakkumised võib teha siia teemasse või siis PS.
Asukohaks Tartu, kuid võib ka olla kaugemalt.
Kuna sügisel plaanis oma Viadrus U22 katlale lisada pelleti põleti, tigu ja punker, siis mõtlesin, et uurin, äkki kellegil selline süsteem üle ja soovib müüa mingil põhjusel sellise süsteemi maha.
Vajan siis:
* Pelltech PV20 põleti.
* Graanuli punker ca. 300 kg.
* Tigu, ca. 3m.
Ehk kui keegi kasutab sellist süsteemi aga soovib uuendada süsteemi spetsiaalseks pelletikatlaga süsteemiks, siis võib oma ülejäävaid osi mulle pakkuda.
Pakkumised võib teha siia teemasse või siis PS.
Asukohaks Tartu, kuid võib ka olla kaugemalt.
Re: O: Pelleti katlasüsteemi
Tere
Kuulutus sai siia lisatud mõttega, kui keegi soovib oma kasutatud süsteemi välja vahetada.
Aga olen ka avatud uutele süsteemide pakkumistele.
Kuulutus sai siia lisatud mõttega, kui keegi soovib oma kasutatud süsteemi välja vahetada.
Aga olen ka avatud uutele süsteemide pakkumistele.
Lugemata postitus Postitas heljen »
Tere!
pv20, 3m etteandetigu ja 300kg mahuti- komplekti hind 2135€
kui on huvi, minu e-mail heljen@kyttemeister.ee
Lugemata postitus Postitas Torm »
Tere,
Kui juba uut soovite, siis küsige ka sealt pakkumist: www.cerbos.ee
Ise olen küll nende kauba ja teenusega rahul.
Edu!
Kui juba uut soovite, siis küsige ka sealt pakkumist: www.cerbos.ee
Ise olen küll nende kauba ja teenusega rahul.
Edu!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maiko »
SB keskütteseadmed müüvad ka neid tooteid.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Esimene »
Nad võivad neid müüa, aga reaalselt neil pole midagi müüa.maiko kirjutas:SB keskütteseadmed müüvad ka neid tooteid.
Ma olen neil järjekorras juba 30.10.2012, aga siiani pole järjekord minuni jõudnud.
Kindlasti ei soovita teistel sealt põletit osta. Jäätegi ostma. Ja kui juhtub, et saate või viitsite järjekorra ära oodata, siis ilmslgelt ma ei loodaks vajadusel varuosa saada.
Ilmselgelt, tavalised üksikkliendid saadetakse kukele.
Tere
Tänan pakkumiste eest. Müüjatele juba küsimused saadetud ja need kes viitsisid vastata, nendelt ka pakkumised juba olemas.
Ootan veel, ehk keegi soovib ikkagi oma kasutatud süsteemi maha müüja. Saaks veidi odavamalt.
Tänan pakkumiste eest. Müüjatele juba küsimused saadetud ja need kes viitsisid vastata, nendelt ka pakkumised juba olemas.
Ootan veel, ehk keegi soovib ikkagi oma kasutatud süsteemi maha müüja. Saaks veidi odavamalt.
Tere
Kas see sisaldab ka paigaldust ja häälestamist kui peaks vaja minema? Enne lõpliku pakkumiselukku löömist ka katlamaja ülevaatust?
Kas see sisaldab ka paigaldust ja häälestamist kui peaks vaja minema? Enne lõpliku pakkumiselukku löömist ka katlamaja ülevaatust?
heljen kirjutas:Tere!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid