Kamina ehitus
Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Kamina ehitus
Lugemata postitus Postitas heidi21 »
Sooviks teada, kuidas oleks kõige lihtsam ehitada kaminat, kasvõi valmiskaminat soojamüüriga 2 toalisse korterisse mille ruutmeertid on 47,1. Kuna tean ehituse alal väga vähe, on kõik pakkumised abiks. Kuna raha pole väga palju, siis oleks soov kuidas ehitada soodsalt kuid vastupidavalt. Töömees on endalt võtta.
- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Re: Kamina ehitus
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Tere! Soemüür on olemas? Targem oleks teha uksega " kamin" ja ühendada soeseina...kui ta kannatab...aga, siis oleks kokku ahi. Kamin on jama...
Hea oleks lisada foto...aga töömees ei tohiks seda asja teha, vaid ikka spets vend.
Hea oleks lisada foto...aga töömees ei tohiks seda asja teha, vaid ikka spets vend.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Kõige soodsam on poest osta valmis kamin/ahi (otsides leiad et mõnda müüakse sigaodavalt). Kui nüüd kamin/ahi on mõeldud pidevaks kütteks mitte aga sauna/pralle ajal tule näitamiseks siis on tungiv soovitus soemüür järgi teha. Siis peab kütmata õhtust hommikuni vastu.
Nii saad lihtsalt ja odavalt.
Nii saad lihtsalt ja odavalt.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 40 korda
- On tänatud: 38 korda
Lugemata postitus Postitas Olenüüd »
Läksin ise kah õnge ostsin valmis moodulahju
Leidsin et Vvhem riske ,paberite järgi 6 aastat hooleta aga kui hoolas oled kasutusjuhendit järgima kestab tunduvalt kauem (nii ütles mulle paigaldaja )
Ma maksin oma eest koos paigaldusega tiba üle 2000 €.Madal teine on aga kütan nagu plekkahju....kätt ei tohi peale kütmist vastu panna,nii palav on.Uskumatu on see et kolle nõnna väike. Ultimate suvila variant on mul see.Mu 47 ruudule(2 tuba) rohkem kui küll...
Soomlased paigaldasid,kuradi lõbusad sellid olid....2 poolikut päeva.....panid õhtuti veel pidu ka.Naera puruks.
Egas ma omast peast poleks selle peale tulnudki ,aga naabrimehele panid pool aastat tagasi.Ma mõtlesin ka ,et kaua sa vanamees hüppad......aga .........nii läks ja nüüd minulgi tubad soojad.Ju paistab kaua vastu peab......siin ju need ahjud halvas kirjas.
Minu jaoks oli oluline et hetkel palju ei maksaks.Kuus aastat tehasegarantiid kah asi....foorumimehed ju rohkem kui seadus ette näeb....ei anna.See kaks aastat.........naljatilgad.Nii suur raha........ja kaks aastat....
Leidsin et Vvhem riske ,paberite järgi 6 aastat hooleta aga kui hoolas oled kasutusjuhendit järgima kestab tunduvalt kauem (nii ütles mulle paigaldaja )
Ma maksin oma eest koos paigaldusega tiba üle 2000 €.Madal teine on aga kütan nagu plekkahju....kätt ei tohi peale kütmist vastu panna,nii palav on.Uskumatu on see et kolle nõnna väike. Ultimate suvila variant on mul see.Mu 47 ruudule(2 tuba) rohkem kui küll...
Soomlased paigaldasid,kuradi lõbusad sellid olid....2 poolikut päeva.....panid õhtuti veel pidu ka.Naera puruks.
Egas ma omast peast poleks selle peale tulnudki ,aga naabrimehele panid pool aastat tagasi.Ma mõtlesin ka ,et kaua sa vanamees hüppad......aga .........nii läks ja nüüd minulgi tubad soojad.Ju paistab kaua vastu peab......siin ju need ahjud halvas kirjas.
Minu jaoks oli oluline et hetkel palju ei maksaks.Kuus aastat tehasegarantiid kah asi....foorumimehed ju rohkem kui seadus ette näeb....ei anna.See kaks aastat.........naljatilgad.Nii suur raha........ja kaks aastat....
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 398 korda
- On tänatud: 194 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Kui palju puid sa oma Ultimates ööpäevas ära põletad?
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 40 korda
- On tänatud: 38 korda
Lugemata postitus Postitas Olenüüd »
10 - 14 kg puid. Rohkem ei kannata ,siis ahi juba särtsub .Puud 30 sm pikad . Pliidipuud olid vanasti nii pikad.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit