Laudlae kap. remont

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
iti
külaline

Laudlae kap. remont

Lugemata postitus Postitas iti »

Mis summa peaks arvestama töömehele järgmiste tööde eest:
- vana laudlae lammutamine
- (vanade laudade saagimine pliidipuudeks)
- lae loodi ajamine (kõrguste vahe ca 15 cm)
- uue profiillaudadest lae paigaldamine
- uue lae ehitamiseks vajalike materjalide hankimine (osaliselt) ja kohale toomine.
- uue lae värvimine

* objekt Tallinna kesklinnas, vana rõhtpalkmaja. Ruum ca 6,5 x 6 m, vahelae talad põikisuunas, talade samm ca 1,1 m (kokku 6,5 m peale 5 tala). Korterit ehituse ajaks tühjaks teha ei saa.

** kuna ettevõtmine alles planeerimisjärgus, siis ei oska praegu öelda, mis ajal tegemiseks läheks, kõige optimistlikuma plaani kohaselt - järgmisel sügisel.

Kas keegi tänapäeval üldse viitsiks sellise asjaga mässata?

Kui palju raha peaks arvestama materjalidele lisaks laelaudade ja -värvi maksumusele?

Kust tasuks otsida sellise profiiliga sisevoodrilauda nagu on http://www.kopkop.ee "eestiaegne vertikaalne voodrilaud 18 X 145" :pilt:? Praegune lagi on sellise profiiliga ca 160 mm laiustest laudadest, ideaalis tahaksin uut täpselt samasugust.
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

160 mm laud tellimisel. Olen tellinud ja m2 hind harjatud laual 200.

Toomas
iti
külaline

Lugemata postitus Postitas iti »

toomas kirjutas:160 mm laud tellimisel. Olen tellinud ja m2 hind harjatud laual 200.
Ma ei saanud päris hästi aru, mis asi on harjatud laud? Ja kust tellisid?

Mulle kusjuures on tegelikult just laua profiil olulisem kui laius. Ideaalvariant oleks, kui leiaks samasuguse profiiliga laua, mis on ka sama lai, aga kui ei leia, siis pean leppima kopkopi pakutava 145 mm lauaga. Aga äkki keegi pakub veel samasugust lauda?
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Laud harjatakse üle. See toob puu süü natuke välja ja meenutab vana ja veidi kulunud lauda. Kus kandis asud, mul mingid jäägid alles, saad näha.

Toomas
Vasta