Kipsseinte ehitus

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
maigarminumaja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 2 korda

Re: Kipsseinte ehitus

Lugemata postitus Postitas maigarminumaja »

Tere. Kui kedagi häirib, siis minu eesnimi on tõesti Maigar ja firma, mida esindan on OÜ Minumaja, kes tahab leiab ka tel. nr. -suht lihtne. Usun, et suhtlen piisavalt avameelselt? Minul selle portaali suhtes suht positiivne arvamus, olen leidnud ise tööteostajaid, kui ka ise siit mõnegi töö teostanud.
Eks nimetud külakrantsid ikka klähvivad, karavan liigub edasi...
Edu!
AHEL
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 14 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas AHEL »

ega nimi riku meest,kui mees ei riku nime.
Loll pea on ikka käte jalgade nuhtlus
sven1
külaline

Lugemata postitus Postitas sven1 »

Külaline kirjutas:4,5 nädalat ei tule kuus kuidagimoodi.Sinu arvestuse järgi peaks kuus teenima ca 900 eur. kas see on koos haigekassaga?
15a pärast kui sa pensioni peaksid hakkad saama ,riik vaatab et sa ei ole ühtegi päeva tööd teinud oma elus ja mille eest sulle pensioni?

Jah olen nõus, kui see summa on kätte ja koos haigekassaga, siis see on palk millega elab ära.
Vabandust kui olen valesti aru saanud.

Ps see kui sa mingi väljamõeldud nime alt kommeteerid, ei näita seda et sa oma nime alt seda teeksid.

Vabandused kui millestki valesti aru olen saanud ja kogu summa on ametlik ja sa võtad mehed tööle siis jah on see palk, mis aitaks hetkel kui tööd ei ole aga arvestama peab seda et see on ajutine töö. :scratch:

Kas sa võtad mehed ametlikult tööle ja maksad nende haigekassa ja kui ei võta siis palju jääb meestele kätte kui nad ise maksavad oma haigekassa. Nagu ma aru saan on sul firma alt töö anda. ?

Sa ise ka aru saad kui vigaselt ja arusaadamatult kirjutad?Kas oled otse maalt???? :jooma
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ei ole maalt, ega maalt olemne ei tähenda, et ei oska kirjutada. Mul oli vähe aega ja pidin kiiruga arvuti tagant lahkuma. Ennem tahtsin aga oma jutu kirja panna. Kas hr. Sven1 on juhuslikult Sven Kuusik (minu eestikeele õpetaja)? Kui jah, siis vabandused kirjavigade pärast. :wave:

Maigar, kes maksab töömehe haigekassa? Kas firma Minumaja oü?

Palu vasta sellele lihtsale küsimusele? :banghead:
maigarminumaja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

maigarminumaja- OÜ Minumaja, projektijuht Maigar Mäe, te. 52 89 247.
Külakoerad võiks klähvida tänavatel, seal oleks Teid ka näha ja saaks millegagi ... Mitte siin oma sappi loopida.
Edu!
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Lihtsale küsimusele jäi vastamata. Järelikult .... ei pidanud vajalikuks. :grin:
Külaline
külaline

Mis sa neid külakoeri ähvardad ja peksad. :scratch: Ole mees ja vasta siis neile küsimustele ära. Saavad kõik rahu

Kas selle 4 eur/m2 on sisse arvestatud töömehe haigekassa?

Terv. Arvi
Külaline
külaline

Mind huvitab hoopis kas tööriistad on OÜ Minumaja poolt , või on need selle 4 eur sees palun täpsustust. Hetkel :jooma ja loen ja ei saa täpselt aru Andeks ikkagi reede õhtu :hello:
omega
-
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas omega »

Mis te aasite Maigarit? Ta püüab ise teenida ja anda talvel ( raskel ajal) tööd ka ehitajatele. Selge on see, et tema ei kauple võõra ehitajaga maksudega! Kui 4 euri m2 aasta taga oli kellegile liiga odav, siis on variant mujalt otsida tööd! Antud hetkel oli tal 1000 ruutu pakkuda! naerata ja tööta ainult! Vaevalt, et need 1000 ruutu labürint oli! Ja kes makse tahab hirmsasti maksta, minge firmadesse tööle! Saate veel vähem kätte, aga te maksud on makstud ja tööriistu ei pea ostma!
maigarminumaja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Tere. Töölised, kes töötavad OÜ Minumajas- on haigekassa firma maksta, tööriistad firma poolt.
Kui ma otsin siit portaalist alltöövõtjaid ja tingimuseks oleks alltöövõtjal arve esitamine- mitte mustalt sularahas maksmine. Siis ma ei saa aru, miks pean ma kellegi alltöövõtja haigekassat maksma ja tööriistu andma? Kui ma soovin, et peale tööd jääks ka garantii, vajame me lepingut- mis teisipidi on ka kindlustus tööteostajale tasu kättesaamisel.
Kas kommentaator külaline on ikka töömees ,või lihtsalt elus kibestunud "ehitusettevõtja" ja lahutab siin nüüd oma meelt?
maigarminumaja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Tänaseks on see teema minupoolt lukus.
Hetkel on kipsimemehed leitud ja ma jätkan nüüd töö-tegemisega.
Edu!
Suletud