Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas kamina huvi »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Polar »
Tegelikult kui nüüd aus olla, siis sõltub ükskõik mis kütteliigi kwh maksumus otseselt välistemperatuurist.Külaline kirjutas:Oh näed ongi! Sorry, ei näinud lihtsalt, kuna infot nii palju, siis ei jõua kõike läbi lugeda.
Pelletikaminaga 0.052 eur/kwh
Õhksoojuspump 0.04-0.048 eur/ kwh
Kas õhksoojuspumbal on selline kwh maksumus ka alla -10 kraadi. Pelletikaminast ma saan aru, et see pidevalt üks ja temperatuur seda ei muuda , ainult pelleti maksumus.
Mis trikiga?Polar kirjutas:Tegelikult kui nüüd aus olla, siis sõltub ükskõik mis kütteliigi kwh maksumus otseselt välistemperatuurist.
Vaevalt küll. Ilmselt on siis kallim aga oluline on tegelikult kogu küttehooaja keskmine hind mitte üksikute päevade oma. Pelletist saadava soojuse hinda mõjutab vägagi suurel määral pelleti kvaliteet! Nagu lugeda kõigub see eri tootjate/partiide vahel päris suurelt.Külaline kirjutas:Kas õhksoojuspumbal on selline kwh maksumus ka alla -10 kraadi. Pelletikaminast ma saan aru, et see pidevalt üks ja temperatuur seda ei muuda , ainult pelleti maksumus.
Lugemata postitus Postitas huvilisele »
Mida külmem on välistemperatuur ja mida kehvem soojapidavus hoonel,seda suuremaks läheb kütusekulu,kui ei tee järeleandmist ruumi temperatuuri arvelt.kamina huvi kirjutas:Küsin siis üle ,et mitte valesti aru saada. Et kuni -kümne kraadi juures on soojuspumba kwh hind 0.04-0.048 eur/kwh.
Sellega ma olen nõus, et pelleti kvaliteet mõjutab kütteväärtust. Aga seda ei mõista kuidas temperatuur saaks mõjutada kaminat või katelt. Äkki keegi seletaks.
Lugemata postitus Postitas ronn01 »
Lugemata postitus Postitas mõnusalt soe »
Lugemata postitus Postitas edvard. »
Lugemata postitus Postitas navigator »
Mõni "linnu unega" kindlasti ei saa ja sellel iga krõpsu peale silmad lahti, et mis juhtus, aga unekotti ei häiri miski.Külaline kirjutas:Kuidas reaalselt müraga lood on, kui näiteks võrrelda õhk-õhk pumbaga, kas samas ruumis magada kannatab?
Lugemata postitus Postitas navigator »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025