Elektripost keset ehitatava hoone kohapeal

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
nisuunn2
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Elektripost keset ehitatava hoone kohapeal

Lugemata postitus Postitas nisuunn2 »

Tervist,endal siis selline probleem,et post asub ehitatava hoone kohapeal.Oleks vaja kaabel teisest postist tuu,et saaks selle posti ära likvideerida.
Helistasin siis eesti energiasse,sealt öeldi,et tehke avaldus,aga 2 nädalat on möödas,ei midagi veel,millegi pärast ma arvan,et ei võeta minuga veel nii pea ühendust.
Kas oskab keegi äkki soovitada,mida teha,et seda protsessi kiiremini liikuma saada,või on kellegil tutvusi eest energias?
susi*
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas susi* »

sa peaksid ise ühendust nendega võtma, peale tuleb käia. EE on hullem veel kui mõni riigiamet, asjad liiguvad seal suht aeglaselt.
Kalvis
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Kui liin on servituudiga siis pead peale käima ja kannatama.
Kui liin pole servituudiga siis võid valuraha hoopis neilt nõuda ning kasvõi kohe liini maha võtta.
Kumb variant sul on?
Ints
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Ints »

Ole rahulik.2 nädalat on EE-ga suhtlemiseks ikka väga lühike aeg.2 kuu pärast võiksid sa asja torkima hakata.
suheldud küll nendega
külaline

Lugemata postitus Postitas suheldud küll nendega »

Vastupidi - tuleb lolli järjepidevusega pinda käia, nagu oleksid kinnisvara-arendaja, kellel korterid juba ette ära müüdud ja kopamees seisaks seljataga. Piinlikus ja viisakus unusta ära, nad ise on süüdi.
nisuunn2
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Kalvis kirjutas:Kui liin on servituudiga siis pead peale käima ja kannatama.
Kui liin pole servituudiga siis võid valuraha hoopis neilt nõuda ning kasvõi kohe liini maha võtta.
Kumb variant sul on?
Vabandan,et nii loll olen,aga mis see servituut on?
Ints
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Ints »

Vabandan,et nii loll olen,aga mis see servituut on?
Servituut on põhimõtteliselt mingisugune piirang.Näiteks võib sinu krundi peale seada servituudi EE ( kui üle sinu krundi jooksevad elektriliinid,siis sa pead võimaldama Eesti Energial neid liine hooldada) või kui näiteks naabrimees ei saa oma krundi peale muudmoodi,kui läbi sinu krundi,siis seatakse sinu krundile servituut läbisõidu tee osas...jne...
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tcumen »

Servituudi kohta:
http://www.notar.ee/527
nisuunn2
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Sai siis Eesti energiast tehnilised tingimused kätte,aga tekkis järgmine küsimus,kuna ma pean ise kaabli vedama postist oma tulevasse maiia,ja ka äia maija,küsimus järgmine,kas võib jätta kaabli maja vundamendi alla,vedada maja alt läbi,kuna sealt on kõige otsem vedada,samas osad räägivad,et see pidavat tekitama mingit elektri välja,mis te pakute?
mel777
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas mel777 »

nisuunn2 kirjutas:Sai siis Eesti energiast tehnilised tingimused kätte,aga tekkis järgmine küsimus,kuna ma pean ise kaabli vedama postist oma tulevasse maiia,ja ka äia maija,küsimus järgmine,kas võib jätta kaabli maja vundamendi alla,vedada maja alt läbi,kuna sealt on kõige otsem vedada,samas osad räägivad,et see pidavat tekitama mingit elektri välja,mis te pakute?
elektri- ja magnetväli ümbritseb meid igal pool ja seda pole vaja karta ..
aga kaabli vedamine maja alt pole minu arust kõige parem idee ikkagi ..
Vasta