Elektripost keset ehitatava hoone kohapeal
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Elektripost keset ehitatava hoone kohapeal
Lugemata postitus Postitas nisuunn2 »
Tervist,endal siis selline probleem,et post asub ehitatava hoone kohapeal.Oleks vaja kaabel teisest postist tuu,et saaks selle posti ära likvideerida.
Helistasin siis eesti energiasse,sealt öeldi,et tehke avaldus,aga 2 nädalat on möödas,ei midagi veel,millegi pärast ma arvan,et ei võeta minuga veel nii pea ühendust.
Kas oskab keegi äkki soovitada,mida teha,et seda protsessi kiiremini liikuma saada,või on kellegil tutvusi eest energias?
Helistasin siis eesti energiasse,sealt öeldi,et tehke avaldus,aga 2 nädalat on möödas,ei midagi veel,millegi pärast ma arvan,et ei võeta minuga veel nii pea ühendust.
Kas oskab keegi äkki soovitada,mida teha,et seda protsessi kiiremini liikuma saada,või on kellegil tutvusi eest energias?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Kui liin on servituudiga siis pead peale käima ja kannatama.
Kui liin pole servituudiga siis võid valuraha hoopis neilt nõuda ning kasvõi kohe liini maha võtta.
Kumb variant sul on?
Kui liin pole servituudiga siis võid valuraha hoopis neilt nõuda ning kasvõi kohe liini maha võtta.
Kumb variant sul on?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas suheldud küll nendega »
Vastupidi - tuleb lolli järjepidevusega pinda käia, nagu oleksid kinnisvara-arendaja, kellel korterid juba ette ära müüdud ja kopamees seisaks seljataga. Piinlikus ja viisakus unusta ära, nad ise on süüdi.
Vabandan,et nii loll olen,aga mis see servituut on?Kalvis kirjutas:Kui liin on servituudiga siis pead peale käima ja kannatama.
Kumb variant sul on?
Lugemata postitus Postitas Ints »
Servituut on põhimõtteliselt mingisugune piirang.Näiteks võib sinu krundi peale seada servituudi EE ( kui üle sinu krundi jooksevad elektriliinid,siis sa pead võimaldama Eesti Energial neid liine hooldada) või kui näiteks naabrimees ei saa oma krundi peale muudmoodi,kui läbi sinu krundi,siis seatakse sinu krundile servituut läbisõidu tee osas...jne...Vabandan,et nii loll olen,aga mis see servituut on?
Sai siis Eesti energiast tehnilised tingimused kätte,aga tekkis järgmine küsimus,kuna ma pean ise kaabli vedama postist oma tulevasse maiia,ja ka äia maija,küsimus järgmine,kas võib jätta kaabli maja vundamendi alla,vedada maja alt läbi,kuna sealt on kõige otsem vedada,samas osad räägivad,et see pidavat tekitama mingit elektri välja,mis te pakute?
Lugemata postitus Postitas mel777 »
elektri- ja magnetväli ümbritseb meid igal pool ja seda pole vaja karta ..nisuunn2 kirjutas:Sai siis Eesti energiast tehnilised tingimused kätte,aga tekkis järgmine küsimus,kuna ma pean ise kaabli vedama postist oma tulevasse maiia,ja ka äia maija,küsimus järgmine,kas võib jätta kaabli maja vundamendi alla,vedada maja alt läbi,kuna sealt on kõige otsem vedada,samas osad räägivad,et see pidavat tekitama mingit elektri välja,mis te pakute?
aga kaabli vedamine maja alt pole minu arust kõige parem idee ikkagi ..
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit