Silikoon + värv (abi vaja)

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Külaline
külaline

Silikoon + värv (abi vaja)

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere,

see ei ole väga remondiga seotud aga kas keegi oskab öelda, millega ma saaksin Soudali silikoonhermeetikut üle värvida? Proovisin akrüüliga, aga osades kohtades, kus ma eriti hoolikalt silunud olin oli pind liiga libe ja värv valgus pealt maha, aga õudselt oleks vaja üle värvida. Kasvõi mingi krunt vms millele siis akrüüliga peale saaks värvida. Oskab keegi midagi soovitada?

Kiireid vastuseid oodates :)
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

väga kahju sinust, kuid kui tegu on silikooniga, mitte hermeetikuga, siis jah, pole sellist värvi veel tehtud, millega silikoni värvida!!
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Külaline
külaline

Tegemist on universaalse silikoonhermeetikuga.
rully34
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas rully34 »

Ülevärvitavad on tavaliselt akrüülhermeetikud.Aga kui tuubi peal on kirjas et saab värvida siis peks igasugune värv edukalt peale hakkama.
Külaline
külaline

Põhimõtteliselt kui ma nüüd väga aeglaselt teen ja õhukeste kihtide kaupa siis saan vist niisama ka värvitud. Käisin paaris poes ka ja ega ei osatud tõesti muud nõu anda kui et akrüülhermeetikuga üle teha silikoon ja siis. Aega ei ole ainult nii palju kahjuks et seda oodata :(

Vast tuleb niisama ka välja.
Vasta