bambustapeet

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
away112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

bambustapeet

Lugemata postitus Postitas away112 »

Ei tea kas nüüd õige foorum, aga küsimus selline, et kas keegi teab kust saaks tallinnas osta bambustapeeti mõistliku hinnaga?
Olen käinud K-rautas ja ehituse abc-s ja seal on hinnad 60-100 eur rull :S
Külaline
külaline

Re: bambustapeet

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mis on mõistlik hind? Alla oma hinna? Või ainult tootmiskulud? Miks sa ise ei taha Hiinast importida ja ilma rahata pakkuda?
away112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas away112 »

Külaline kirjutas:Mis on mõistlik hind? Alla oma hinna? Või ainult tootmiskulud? Miks sa ise ei taha Hiinast importida ja ilma rahata pakkuda?
Kulla anonüümne Külaline, mõistan teie rasket lapsepõlve ja kibestumist ning saan aru, et püstitatud teema on teie jaoks raskesti hoomatav, kui mitte ülejõu käiv.

Aga, et ka teie puitkonstruktsioonidega(ülekantud tähenduses) ajurakud saaksid selgust siis sõnastan küsimuse ümber. Nimelt mind huvitab selline asi, et kas Tallinnas on võimalik saada bambustapeeti soodsamalt võrreldes K-rauta ja Ehituse ABC pakkumistega.
Külaline
külaline

away112 kirjutas:Kulla anonüümne Külaline, mõistan teie rasket lapsepõlve ja kibestumist ning saan aru, et püstitatud teema on teie jaoks raskesti hoomatav, kui mitte ülejõu käiv.

Aga, et ka teie puitkonstruktsioonidega(ülekantud tähenduses) ajurakud saaksid selgust siis sõnastan küsimuse ümber. Nimelt mind huvitab selline asi, et kas Tallinnas on võimalik saada bambustapeeti soodsamalt võrreldes K-rauta ja Ehituse ABC pakkumistega.
Tänan muretsemast minu lapsepõlve ja ajukonstruktsiooni pärast, aga kas sa ikka veel ei saa aru, et neid bambustapeete on ikka parasjagu suur valik, alates bambuskiu paksusest, paigutusest, värvitoonist, hinnast jnejne ning mõistatada, et millist sulle just vaja, on tõesti ka minu "puitkonstriktsioonidega ajurakkudele" liiga raske ülesanne. Isegi ühe keti eri poodides võivad hinnad erineda+kliendikaardi soodustus+poe sooduskampaanid+sinu enda kauplemisoskus suurema koguse puhul jnejne.
Muide, Tallinnas on veel poode, kus müüakse tapeete ja veel üks suur eelis- tasuta ühistransport.
Külaline
külaline

Ahjaa, veel... siin näiteks on valikus 48 erinevat sorti! http://fiestadesign.ee/tapeet/rodeka-savanna.html
Külaline
külaline

Minu käest saad küll soodsamalt kui poest. Mingit ulmehinda muidugi oodata pole mõtet - millist tapeeti täpsemalt vaja on ja mis kogust?

hotehitus ät hot.ee
Vasta