Mul jääb majale külm pööning.
Kas õige on viia kanali tuulutustoru katusele või jätta pööningule?

Lugemata postitus Postitas ManivaldJuga »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas kütja »
Et ei haiseks ja vaakumisse ei tõmbaks.Hiid kirjutas:Miks seda kanalisatsiooni tuulutama peab?
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Ise veel ehituspenskar ja ei tea siukest asja?Hiid kirjutas:Miks seda kanalisatsiooni tuulutama peab?
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Mul on möla ajamisega sama oht, aga torustik peab ometi õhku saama, kus kohast mõtled kinni toppida, kui sealt haiseb?Hiid kirjutas:ehituspenskariks saab lihtsalt palju möla ajades ... aga sealt haiseb ja mõtlesin, et peaks teise kinni vist ...toppima....
Lugemata postitus Postitas An-Neljas »
Lugemata postitus Postitas kütja »
Tuulutus ikka peab olema,sest ilma tuulutuseta kipub hais ka läbi vesilukkude ronima.dumbuser kirjutas:Minu meelest on tuulutus on tiba vale sõna. Asja mõte on selles, et kui vesi voolab torus ja suudab torus sedasi olla, et täidab kogu toru ilma mingite õhuvahedeta siis tekib sinna veemulli taha vaakum. Enamasti aga ei teki sest seda hakkab täitma mingis haiuslukus olev vesi. Ja kui see haisulukk kuivaks jääb siis hakkabki haisema. Selle jaoks ongi torul enne haisulukku klapp mis laseb õhul torusse minna aga vastupidist liikumist ei luba. Tuulutus on aga lihtsalt ilma klapita toru, mille puhul see õhk liigub siis kui tahtmist on ja täpselt sinna suunda kuhu tuju tuleb. Selle klapiga asja võib küll pööningule panna.
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas kotermann »
Lugemata postitus Postitas ManivaldJuga »
Lugemata postitus Postitas Läbistaja »
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Tagab see lahendus 100%, et võimalik kondensaat ei satu torru?Läbistaja kirjutas:Kotermann,
ma mõtlesin kanali tuulutuse ühendada ventilatsiooni väljaviske toruga. Sealt ei saa ju sisse midagi imbuda..
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025