keraamilise plaadi kättesaamine seinast

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
trumm
külaline

keraamilise plaadi kättesaamine seinast

Lugemata postitus Postitas trumm »

kas on võimalik ca 10 a tagasi paigaldatud keraamilist plaati seinast tervelt kätte saada? 33x33 põrandaplaat - tugev ja paks (võibolla on klinker, aga seda ma hästi ei usu).

servadest pääseks ligi. ma saan aru küll, et see oleks suur ja idiootlik töö, aga ole otsinud, kuid pole selliseid rohkem leidnud, tahaks uude kohta seina panna. kui kasvõi ntx rauasae lehe või bajonettsaega proovida, kas on lootust, et saab tervelt kätte? või on lootusetu üritus?
Kasutaja avatar
saepuruplaat
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »

no eks kõik oleneb ikka sellest, mis kvaliteediga liim või segu on maha pandud, kas aluspind ja plaat oli puhas, plaatimise ajal... ega siin muud soovitust polegi, kui proovi kuskilt kaugemalt nurgast pihta hakata, sest plaatimiskvaliteet on ju alati erinev
Puust ajud, kuldsed käed.
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

On see plaat seal tõesti nii harukordne siis?
Plaadi m2 hinnad algavad 50 kroonist. Selle suure jebimisega hoiad niisiis kokku mõnisada krooni? Lisaks, kui all olev vana plaadisegu on ebaühtlaselt, siis uuesti seina panna neid nii, et tulemus tasane saaks, on paras jama. Tean, tegin endal vannitoa ühe seina uuesti (vana omaniku praaktöö - tulid seinalt lahti).
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
trumm
külaline

no ma ei keela kellelgi endale miski suvaline plaat seina panna, aga mina tahan just sedasama. tootjatehasega ka ühendust võetud, kuid nad ei tooda seda enam. s.t. võiksid toota, aga 3m2 pärast küll keegi seda liini uuesti ei seadista. hind ei puutu asjasse.
trumm
külaline

ja mis krdi kokkuhoid, vana elamise köögi sein tuleb ju ka korda teha ja uuesti plaatida - s.t. see vana plaadi mahavõtmine läheb kokkuvõttes kallimaks kui lihtsalt uue panek.
Jann
külaline

Lugemata postitus Postitas Jann »

Ma arvan, et see on suht lootusetu üritus. Just kraapisime vannitoas vana plaadi maha. Mitteükski plaat ei tulnud tervelt maha. Kui need plaadid ikka on normaalse seguga seina pandud ja mitte kummmiliimiga, siis see sul ei õnnestu kahjuks. Lisaks jääb see segu plaatide taha ka kinni ja sa ei saa neid plaate uues kohas sirgelt seina panna. Vaata ringi plaatide valik on nii suur äkki ikkagi leiad sarnaiseid.
Vasta