Kui ei taha arutleda siis ega see ju kohustuslik ei ole.Imelik kirjutas:.........
Millegipärast ei taha ikka ununeda mul ühe lugupeetud foorumikasutaja arvamusavaldus elektriteemast
põhjendada ja asju lihtsalt seletada Sa ei oska, selle asemel poed alati vihjete ning vahel ka "autoriteetsete" dokumendiviidete taha, dramatiseerid alati asju üle ja tähtsustad asju üle, vastuvaidlemist ei talu ning enesekindlus, ülbus ja halvustamine ajab üle ääre.
Mulle on juba tükk aega huvi pakkunud, mis kuradima asjapulk Sa oled, kellena töötad ja milline Sa inimesena kohvi- või õllelaua ääres oled.
Nõustun temaga.
Mulle jääb tiba mulje nagu pottseppi peetaks müürseppade alaarenenud sohipoegadeks keda peab seaduse jõuga kaitsma sest muidu võivad hukka saada.madis64 kirjutas:Nii nagu mina aru saan, on pottsepad end pidanud järgu võrra kõrgemaks müürseppadest, kuid antud seadus sunnib suvalist müürseppa tegema endale pottsepapaberid, mille tõttu pottsepakutse devalveerub järsult.

Seost tarbija huvide kaitsmisega ma sellisel ühe vitsaga lööval seadusel eriti küll ei näe.