põrand
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
põrand
Lugemata postitus Postitas rain »
kuidas ja mis materjalist oleks kõige targem vana põrand taastada-jutt on peaaegu läbi mädand köögipõrandast!?ette tänades!!
Re: põrand
Lugemata postitus Postitas rhai »
Sõltub, millist põrandat tahad. Kui sul on kortermaja, on lihtsaim variant uued puittalad, peale nt. puitlaastplaat ja lõpuks PVC kate. Võimalik on teha täispuidust põrand (mina siiski isiklikult kööki täispuitu ei teeks), samuti laminaadist (selle rikub aga järjekordne uputus kohe ära) ja siis veel plaatimise (või osalise plaatimise) võimalus, aga plaat üksi jääb jala all külm, sellisel juhul oleks hea koos põrandasoendusega. Valik on sinu! Kui abi vajad, võta ühendust: info@remontimine.eerain kirjutas:kuidas ja mis materjalist oleks kõige targem vana põrand taastada-jutt on peaaegu läbi mädand köögipõrandast!?ette tänades!!
Lugemata postitus Postitas svatski »
enamustes korter majades ei ole tavaliselt laage vaid on lihtsalt puitkiud plaat papi peal, sai just lõpetatud üks selline köögi põrand, mis oli läbi vettinud, sai petooni peale pandud 25peno ja selle peale otse plaadid ja siis pvc, korteri omaniku sõnul sai tunduvalt soojem kah kui varem.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas krt »
ei tea, kas mina üksi ei saa mitte s....gi aru ? mis kiudplaat papi peal ??? ja siis peno peal mingi plaat ??? mis plaat - puitlaast-, OSB, kips-, keraamiline ? kuidas nad seal peno peal püsivad?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas isetean »
Puitkiudplaadi all mõeldaxe vist rahvasuus räägitav PÜSSI-plaat.Mis tegelikult on puitlaastplaat. Puitkiudplaat aga soome papp. Olen käinud sellises kodus kus vana põranda peale pandi 50-ne penu ja kruviti puitlaastplaat läbi penu vanasse põrandasse kinni .Ei ole selpõrandal häda midagi .Kapid kõik otse ja põrand loodis.Vot niikrt kirjutas:ei tea, kas mina üksi ei saa mitte s....gi aru ? mis kiudplaat papi peal ??? ja siis peno peal mingi plaat ??? mis plaat - puitlaast-, OSB, kips-, keraamiline ? kuidas nad seal peno peal püsivad?
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu