harjapleki alt tuiskab sisse

Külaline
külaline

harjapleki alt tuiskab sisse

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere

Ehitaja paigaldas ruukki decorry kiviprofiil plekk katuse. Täna kolasin ringi ja avastasin, et harjapleki alune paksult lund täis. Uurisin ja siis öeldi, et jah, tihendit ju seal pole. Kolkisin siis tokiga vaikselt divorolli aluskatet ja suured laviinid jooksid alla. Õnneks majas veel kütet taga pole ja ka soojustus veel puudub. Vaatasin ka üle aasta tagasi ruukki edasimüüjal pakkumise katusele ning ka seal tõesti polnud harjatihendeid. Ehitaja minult ei küsinud midagi ja paigaldati lihtsalt ära.

Mis nüüd teha? Harjaplekid lahti kakkuda ja miskine tihend sinna panna? Kuidas seda lahendatakse hingava aluskattega materjali puhul? Ma pole ehitusinimene, kuid terve mõistus ütleb, et normaalne see küll kuidagi pole(roovid täiega lume sees paksult), varem või hiljem hakkab see kompott seal mädanema.

Ootan häid soovitusi(vaimusilmas näen juba katuse ringitegemist ...) Kütet ja soojustust veel pandud õnneks ei ole.

Äitäh.
AHEL
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 14 korda
On tänatud: 15 korda

Re: harjapleki alt tuiskab sisse

Lugemata postitus Postitas AHEL »

Tere,soovitaks ikka selle harjatihendi panna,kui juba sisse tuiskab.
Loll pea on ikka käte jalgade nuhtlus
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas armering »

ja see pole teab mis suur töö....EDU!
Kõik betoonist ja kivist 53905131 Janno armering@carlnet.ee Viljandi
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

armering kirjutas:ja see pole teab mis suur töö....EDU!
Nüüd talvel seda tegema hakata on keeruline, oota kevadet või siis hetke kui katus on jääst ja lumest puhas. Seejärel akutrell kätte ja harjaplekid lahti ning tihend vahele. Tegin ise sama töö see suvi ära kuna katusefirma algselt neid ei soovitanud ja ise olin piisavalt juhm, et ei küsinud. Hinda on vaja ju pakkuda :).
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mul ka tuiskab. Las tuiskab.
Vasta