Edaspidi avan aegajalt oma PS postkasti

Tuleb Tootsi kombel tunnistada, et mõnele Kiire kommetega tüütusele ikka oleks kulunud ka lihtsalt üks hea keretäis tappa anda.
Nüüd ongi köik.
KENA KÖIK

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
"Aastatetagustes sõjaväeuuringutes võrdlesid teadlased väikeste, erineva intellektuaalse koostisega gruppide tegutsemist. Nad avastasid, et suurima tarkade inimeste protsendiga gruppide sooritused olid kõige kehvemad. Tuli välja, et targad väitsid, nagu oleksid nende ideed kõige paremad ja midagi ei saanud tehtud. Kõige edukamad olid grupid, kus oli üks tark inimene ja ülejäänud grupp allus temale. Väidaksin, et seega rikuks liigne intelligents kõik ära.motamees kirjutas: Ehk Robi ikka suudab seda vedada.![]()
Ära siis seejuures unusta et igaüks peab olema kunagi noor ja on täiesti ükskõik, mis vanuses.kaminahi kirjutas:aeg on asuda penskari staatusesse.:
Lugemata postitus Postitas pottkivi »
Tere.motamees kirjutas:Nüüd jääb foorumis vaikseks.![]()
Ehk Robi ikka suudab seda vedada.![]()
Õnneks jääb Kaminahju poolt edastatud info kõigile tarbida. Ja seda on palju.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Kõige edukamad olid grupid, kus oli üks tark inimene ja ülejäänud grupp allus temale. Väidaksin, et seega rikuks liigne intelligents kõik ära.
Lugemata postitus Postitas Tile-Tant »
Lugemata postitus Postitas anski »
Lugemata postitus Postitas ErgoK »
Lugemata postitus Postitas Õhuke »
ErgoK kirjutas:...Mina arvan, et ehitusfoorumi ahjuosakond pigem võidab kaminahju lahkumisest... Mina ja ilmselt ka paljud teised tahaksid siit foorumist saada ka teisi arvamusi, peale kaminahju "ainuõigete". Samuti on tema iseloom ja oskus iseenda arvamust ainuõigeks pidada tinginud tema bännimise pottsepafoorumist "Kodusoe".
Mina arvan, et siinne teema muutub kaminahju lahkumisest pigem asjalikumaks ja saame nüüd näha ka neid tegijaid, kes varem siin foorumis sõna võtta pole julenud...
Lugemata postitus Postitas virgor »
virgor kirjutas:...pealik kaminahi pani kõigil suu kinni...
Lugemata postitus Postitas Yaager »
Kui pead silmas oma n..u lugu, siis avaladsin mina soovi adminile, et see teema ei kuulu ehitusfoorumi valdkonda, st rikub antud foorumi reegleid oluliselt ja ei kuulu siia mitte.virgor kirjutas:Kurat nüüd lasi minu teema JÄLLE ära kustutada.Eks muidugi tõde valus lugedaPigem sureb see foorum sellest ära kui teemasi lihtsalt kustutatakse..
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Eks saame näha. Päris huvitav saab olema kuivõrd sisukaks (tehnilisest küljest) saavad tulevikus siinsed hädaliste/küsijate teemad muutuma.virgor kirjutas: No ega see foorum ei kaota ikka midagi kui üks ära läheb.
Lugemata postitus Postitas Yaager »
Lugemata postitus Postitas raga »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Mõni jõuab seitsme aastaga hulga rohkem, kui teine terve eluga. Mis sul talle vastu panna on peale pikema pottsepakarjääri?virgor kirjutas:No jah tõde tuligi lõpuks päevavalgele ,et kogemusi vaid seitse aastat...
Ära nüüd enda järgi võta, mul pole mingit isandat...virgor kirjutas:See täpselt sinu isanda jutt... See ,et oskad pildistada ja neid kiitlemiseks või siis reklaamiks foorumisse panna ei ole ju mingi näitaja.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025