Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
uno999
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn

Lugemata postitus Postitas uno999 »

Pakun tööd maalrile. Seinte pahteldus, ukse ja akna paled. laed värvida.
Tallinn Kristiine.
Tel. 53679679
igor123
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Re: Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn

Lugemata postitus Postitas igor123 »

Tere!

hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga. kui teil endiselt huvi olemas ja pole leidnud sobivat maalrit, sis minu kontaktid on siin.

Igor 58382337.
igor.jelenski@mail.ee siia võite saata töö kirjelduse ja siis saame asjadest täpsemalt rääkida.

Lugupidamisega,
Igor
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

igor123 kirjutas: ... hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga...
:banghead: Kui sul nagunii on hetkel vaba aega, siis võta oma telefon kätte ja helista sellel numbril
uno999 kirjutas:...Tel. 53679679
leppige aeg kokku ja saad kohapeal kõige täpsema ülevaate, et kus-mis-millal-kui palju-hinnad-jne kokku leppida.
Urmas
zzzzzzzzzzzz
külaline

Lugemata postitus Postitas zzzzzzzzzzzz »

Urmas! ära jumala ees endale liiga tee :shock:

inimene võib endast märkku anda nii nagu ise tahab, ma ei saa aru mis teie probleem on :scratch:
Külaline
külaline

tere, kas olete kõnealuse korteri omanik/üürnik või on tegemist nn firmaga/vahendajaga?
tuur
külaline

Lugemata postitus Postitas tuur »

Pakkumine 10 EUR/m2 -hinnas töö ja materjal (pahtel ja värv).
Seinte sirgeks krohvimine ei ole hinnas.
Kui on huvitav antke teada.
olle@ehituskoda.eu, tel.56941650
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

zzzzzzzzzzzz kirjutas:Urmas! ära jumala ees endale liiga tee :shock:

inimene võib endast märkku anda nii nagu ise tahab, ma ei saa aru mis teie probleem on :scratch:
Võib-olla olen millestki valesti aru saanud, aga eks selle foorumi ülesanne ole ka hädaliste abistamine ja õigele teele juhtimine. Muidugi võib inimene endast märku anda täpselt nii, kuidas ta ise soovib. Ja siis kirutakse ehitajaid, et nood on matsid ... ongi kui sellisest elementaarsest asjast ei oska lugu pidada, et igasuguste kontaktide olemasolul ja huvi korral selle töö vastu, oleks viisakas ikka nendel nimetatud kontaktidel esimesena ise ühendust võtta, mitte toppida oma telefoninumbrit, nii igaks juhuks ja oodata, millal tööpakkuja helistab. Igaks juhuks on mungal ... teadagi mis.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
AHEL
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 14 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas AHEL »

võib_olla pole endal kõneaega(kuna pole kaua tööl käinud) aga tööd tahab teha.vahet pole kuidas selle töö saab peaasi et korralikult teeb ,muidu pead urmas ise miunema tegema ja oma kõneaega kulutama. :D
Loll pea on ikka käte jalgade nuhtlus
igor123
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas igor123 »

Tere seltsimehed! mul on hea meel et olen andnud tegevust rahututele inimestele sellel saidil:)
nimelt on mul nii kõneaega! kui ka muid eluks tarvilikud vahendid olemas,aitähh muretsemast.urmas! jahh tõesti oleks võinud helistada jne aga juu siis ei olnud selleks otsest vajadust:) ja ei ole mõtet loopida siin oma tõrvaste sõnage isikut keda sa tegelikult ei tunne.kui on endast niimodi märkku antud tähendab nii oli vaja, kui nälg oleks majas ja tööd poleks, ilmselt siis oleks ka helistanud, et mitte siin kõneainet pakkuda inimestele.ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi.AGA EDU TEILE SELTSIMEHED !
Urmas
autodidakt

igor123 kirjutas:...ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi...
Ei ole jah, esimest korda ehitusturul ega hakkagi helistama kui see mind ei huvita. Õnneks on minu ja sinu tööhankimise meetodid erinevad, et ise pole pidanud oma telefoninumbriga "Otsin tööd" rubriigis vehklema. Viisakust, seltsimehed, elementaarset viisakust! Edu sulle!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Urmas kirjutas:
igor123 kirjutas:...ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi...
Ei ole jah, esimest korda ehitusturul ega hakkagi helistama kui see mind ei huvita. Õnneks on minu ja sinu tööhankimise meetodid erinevad, et ise pole pidanud oma telefoninumbriga "Otsin tööd" rubriigis vehklema. Viisakust, seltsimehed, elementaarset viisakust! Edu sulle!
Elementaarne viisakus, Urmas, on see, et sa ei hakka siin foorumis teiste inimeste poolt pandud kuulutuste sisu arvustama, mis näeb väga konkurentide halvustamise moodi välja. Kuna keegi pole sinult kuulutuste retsenseerimist palunud, siis oma arvamus jäta endale või kui tõesti teisiti ei saa, ütle e-mailiga asjaomasele isikule enesele. Praegune käitumine näeb välja kui üks tänitava vanamuti sädistamine. Või teistpidi - tellimuste puudmise käes vaevleva töömehe meeleheitekarje.
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Elementaarne viisakus, Urmas, on see, et sa ei hakka siin foorumis teiste inimeste poolt pandud kuulutuste sisu arvustama, mis näeb väga konkurentide halvustamise moodi välja...
Kuna olen samuti tegev ehitusvaldknnas, siis paljude repliigid, et ehitajad on üks matsirahvas, käib kaude ka minu pihta ja vot see juba häirib.
Külaline kirjutas:... Praegune käitumine näeb välja kui üks tänitava vanamuti sädistamine...
Kah arvamus.
Külaline kirjutas:... Või teistpidi - tellimuste puudmise käes vaevleva töömehe meeleheitekarje.
Vale arvamus.

Urmas
KKristo
külaline

Lugemata postitus Postitas KKristo »

Urmas on baltimaade parim maaler vist :D
tomm36
külaline

Lugemata postitus Postitas tomm36 »

Urmas on Euroopa parim maaler!
Külaline
külaline

KKristo kirjutas:Urmas on baltimaade parim maaler vist :D
tomm36 kirjutas:Urmas on Euroopa parim maaler!
Mitte vist, vaid kindlasti!
Urmas
Külaline
külaline

Vabandust, unuststasin kiiresti vastamisega, et mitte Baltimaade, vaid Europpa Liidu!
Urmas
Külaline
külaline

igor123 kirjutas:Tere!

hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga. kui teil endiselt huvi olemas ja pole leidnud sobivat maalrit, sis minu kontaktid on siin.

Igor 58382337.
igor.jelenski@mail.ee siia võite saata töö kirjelduse ja siis saame asjadest täpsemalt rääkida.

Lugupidamisega,
Igor

Selge ja üheselt mõistatav vastus ju pakkumisele. Eriti meeldiv on see, et ei määrita ennast pähe nagu siin on enamasti kombeks. Foorumi formaat võimaldab ju ka siin pakkumistele vastuseid postitada. Eks pakkuja siis ise valib mida sellega teeb. Edu!

taastaja
Urmas
autodidakt

Külaline kirjutas:Selge ja üheselt mõistatav vastus ju pakkumisele.
taastaja
Kas ikka on?
Tuleb meelde Sasha... kunagine kommentaar, et nii nad (ehitajad) välja suridki. On tööpakkuja kuulutus, on tööpakkuja tel.number ja järgmises postituses, et kui huvi, siis helista mulle, a´la ma hetkel ei viitsi telefoni voodikapi pealt tooma minna, et sulle helistada või misiganespõhjus.
Minu arust väga tobe ja selleks ta ka jääb!

PS! Luban, et enam selliseid tööotsijaid ei kommenteeri! Saagu ise hakkama!
Külaline
külaline

Eks siin ole erinevad arusaamad... ja kas asi on ikka viitsimises...võib-olla rohkem põhimõttes.

Ju siis saab tõesti muidu hakkama.

Töö pidavat ju ise meistri üles leidma ja see pole sugugi tobe kõnekäänd.
Tõesta vastupidist ja hakkan ehk ise ka siis tellijatele helistama kel tavaliselt nädalate viisi kuulutus üleval :lol:

taastaja
Külaline
külaline

Nii ja naa on selle asjaga. Kui inimene paneb üles kuulutuse, et vaja teha seda-teist ja tykk kolmandatki, lisab oma kontaktid sinna otsa, siis ilmselt sel eesmärgil, et huviline talle ise helistaks ja asja kohta täpsemalt uuriks, mitte hakata kulutama tööpakkuja aega netis suhtlemise peale. Kõigil ei ole sellist võimalust igal hetkel chattida ja teemat üleval hoida. Teistpidi tundub jälle see kontaktide ülespanek ja remark, et helistage, kui olete huvitatud, veidi snooblik. Või siis see teine variant, kõneajaga seoses. Ja ses mõttes ka nagu ebameeldiv, et reklaamitakse oma teenust vales rubriigis, kuigi mitte topicu pealkirjana, niipidi võttes pole nagu hullu jälle. Ei tea mina, ise olen ikka mõned korrad helistanud ja ka tööd saanud paaril juhul. Aga ju siis teistele helistab tööpakkuja ise ja pakub, et kas härra oleks nii lahke ja tuleks tööle, kui on soov korralikult teenida. Kui vaja, võime ju limu järgi saata. Kuhu? Tartusse? No problemo. Issanda teed on teinekord imelikud.

Teine äärmus on jälle selline, kus keegi paneb üles hanke-vajan tibude haudujat ja mingeid kontakte ei lisa. Kohe hiilib kohale mitu rebast, paremal juhul kuni tosin. Üks punasem kui teine ja kõik väidavad kui ühest suust, et soe koht on oodatud, isegi väga oleks vaja seda. Siinkohal tekib kahtlus, et ise panin kuulutuse ja ise ka vastan - kas reklaami eesmärgil või maksuameti jaoks, ma ei tea. Aga üldiselt on hea, et seesugune koht olemas on, kus töö omanik ja töö võtja üksteisega turvaliselt tutvuda saavad.
Vasta