ussikrohvi ülevärvimine
Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
-
- külaline
ussikrohvi ülevärvimine
Lugemata postitus Postitas teadmatu »
Majafassaadile tehti ussikrohv, kuid nüüd ehitaja väidab, et krohv paremini säiliks tuleks krohv veel sama värvi üle värvida. Kas värske krohvi ülevärvimine on siiski vajalik või mitte? Kas seda tehakse tavapäraselt? Samuti väidab ehitaja, et ussikrohvile ei ole võimalik teha survepesu, kui see ei ole ülevärvitud.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas müüja »
eks sa peaks täpsustama mis krohviga tehti. ma olen aastaid fassaadi krohve müünud, koolitustel käinud aga sellist juttu kuulen esimest korda. on eraneid mõnede mineraal krohvidega aga üldiselt toonitud polümerkrohve kohe küll üle ei värvita.
tõenäoliselt tahab ehitaja sinu taskust lisa pappi saada.
tõenäoliselt tahab ehitaja sinu taskust lisa pappi saada.
Lugemata postitus Postitas Rainer »
kui on mineraalkrohv siis tuleks kindlasti ülevärvida aga kui on polümerkrohv siis see on juba toonitud ja seda kohe kindlasti üle ei värvita vb al.5a. pärast..
-
- külaline
Re: ussikrohvi ülevärvimine
Lugemata postitus Postitas näedsa »
kuidas ma teada saan, on mul mineraal- või polümeerkrohv? Igatahes ussikrohv ta on, peno+arm+krohv.
Milliste vahenditega sellist struktuurset pinda üle värvitakse? Mingi pika karvaga rull või hoopis püstoliga?
Kas värviettevalmistuseks piisab survepesust ja harjaga nühkimisest (põhjapoolsel küljel samblakirme) või mingi spetsvahend?
asjalik vastaja võib oma kontaktid jätta.
Milliste vahenditega sellist struktuurset pinda üle värvitakse? Mingi pika karvaga rull või hoopis püstoliga?
Kas värviettevalmistuseks piisab survepesust ja harjaga nühkimisest (põhjapoolsel küljel samblakirme) või mingi spetsvahend?
asjalik vastaja võib oma kontaktid jätta.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Kui toote nimi teada siis on lihtne kindlaks teha. Mineraalkrohv on tavaliselt värvitud kivi, st. kivitükki purustades on sees valge-kollakas kivi. Polümeerkrohv on värviline epoliim, purustades on seest värviline.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere. Polümeerkrohv ei ole epoga mingit pidi seotud. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu