laminaatparketi paigalduse hind?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
juhus
külaline

laminaatparketi paigalduse hind?

Lugemata postitus Postitas juhus »

kui palju on norm parketi (spooniga clik) paigalduse hind ja põrandaliistu paigalduse hind mida maksta töömehele ? aluspind korralik
markuss
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas markuss »

100 krooni ruut.Kui huvi on siis helista 56721346
Silwer
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Silwer »

Normaalne on 40 eek ruut.
juhus
külaline

Lugemata postitus Postitas juhus »

aru ma nüüd ei saa - 40 ja 100 Millest selline vahe, kas aetakse niisama jama või ongi nii, et sama töö tehakse nii erinevate hindadega. Ega selle laminaadi panekul ei saa ju olla, et üks paneb paremini kui teine - seda ei saa ju halvasti vist panna, kui vastuvõtja-tellija päris opakas pole. Otsin veel infot.
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas koppees »

Juhus, mis tähendab aluspind korralik? Kuidas mõõtsid?
Kunagi mitu aastat tagasi tegin hinnaga 100 EEK/m2 Aluspind oli enda valatud, ehk nõuetele vastav. Põranda suurus u 40 m2
Rommel
külaline

Lugemata postitus Postitas Rommel »

Tegelikult suudab oskamatu vääga lihtsalt laminaadi p....e keerata.Põhi viga ,et ei lasta toa temperatuuril kilest lahtilõigatuna seista.Ostetaxe hunnik valmis ja siis seisab seal kuid kuskil ahju kõrval. Ja millegi pärast ostetaxe seda odavat .90-120 eeku m2. Hilisemal paigaldusel selgub et paanid nagu banaanid ja kokku korralikult ei lähe..Teine põhiviga ,et ei jäeta ültse,või jäetaxe liiga väike vahe seinaga.Mis puutub m2 hinda siis väga raske on oskajale mehele öelda et tee 40.-ga ära .Kuigi sellega teenix kah peris normaalselt.Muidugi oleneb jälle mahust.Kui ikka sadu m2 siis küll . Tegelikult alla 60.-m2 mina ei tea kedagi .kes laminaati paigaldax. Hea töömees paneb päevas lõdvalt 30m2,kui pingutax siis isegi 60 m2. Arvuta siis ise.Hea teenistus mis ! :D
Olin paar aastat tagasi Rootsis.(Mateki moodulmajade montaaž )ja seal kohasin ühte Paide meest ,kes paigaldas seal nat.parketti. Enne ta unele ei tulnud kui kax korterit olid kaetud. Ca 60m2 korter.Tööpäev venis tal teinekord 15 t. Mees sai 130 -eeki m2..Nädalaga oli tal kax maja tehtud.
Nii et spetsialist võib endale lubada siin 100.-m2 ,kuna ta teab et on seda hinda väärt ja tööd tal jagub. Seega mees kes sul 40.-m2 .on nõus laminaadi maha viskama,ei saa lihtsalt rohkem küsida ,tööd netu ja hirm sellestki pakkumisest ilma jääda :lol: Aga mix ???
markuss
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Silwer on vist jõulumees.Ma ei saa aru kes või kus on ruutmeeetri hind 40 eeki ruut
H&M
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas H&M »

100eek- 1m2 on igati normaalne hind. :roll:
juku100
külaline

Lugemata postitus Postitas juku100 »

on jah 100 normaalne - 3 päevaga panin 88m2 - ise olen rahul :)
Rommel
külaline

Ja egas sa vist eriti ei pingutanud kah :lol:
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Paigaldusjuhend

Tere!

Rommel, Sa paigaldusjuhendiga oled ikka tutvunud?
Rommel
külaline

to koppees;
Ei teagi nüüd kas pean sind rõõmustama või hoopis vihastud aga olen teemaga peris hästi kursis ja töömehedki mul saavad ainult tellijate käest kiidusõnu ja tööd jagub.Ei ürita sind kui ühte tublit Fie-t kuidagi halvustada
aga mida sa jahud selle paigalduse juhendist. Teemat otseselt see ei puuduta ja pole ka siin kirjutatud, kuidas keegi paigaldab.Tõin ennist lihtsalt mõned nüansid.mida peab teadma enne laminaadi mahapanekut.
Edu sulle !
Silwer
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Silwer »

markuss kirjutas:Silwer on vist jõulumees.Ma ei saa aru kes või kus on ruutmeeetri hind 40 eeki ruut
See oli see hind mida ma septembris maksin parketi paigalduse eest. Tehti 80m2 ja Tallinnas. Hind sisaldas ka liistude paigaldust. Mees tööpuuduse käes küll ei kannata ja tööd tegi kiirelt ja korralikult.

Kontaktid võin siia riputada siis kui ta mul on ka teisele korrusele parketi maha pannud - muidu koormate ta mul tööga üle ja minu juurde enam järg ei jõuagi... :)
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

to Rommel

Vabandust, aga paigaldusjuhendis on kirjas teisiti kui Sina 4.märtsi postituses pajatad.

Üks lõik juhendist: * Enne paigaldamist hoida paigaldamise ruumis kinniseid pakke tasasel alusel
vähemalt 48 tundi (temp. üle 18 c), et materjal kohaneks antud ruumi temperatuuriga

Kas spetsialist Rommel väidab, et juhend valetab?
Mis teised arvavad?

Vabandust, et läheb teemast kõrvale, aga tõde vajab selgitamist.
markuss
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Mina pole kaa neid enne avanud.Kui panema hakkan siis avan pakid kilest.
isetean
külaline

Lugemata postitus Postitas isetean »

No kilest lahti lõigatuna ikka ,et aklimatiseeruks toa temperatuuriga.
onu41
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 43 korda
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas onu41 »

Ikka peab lahti tegema paki -nii räägivad enamus! Aga samas paigaldusjuhend ütleb teisiti !? :( Krt seda teab!!!
Vasta