Tüüpishh, igal juhul on vaja hanitada, et hani kätte saada ja riidale tõmmata, niipea kui padi torkima hakkab. Padja kohendamine ei tuleks kõneallagi...madis64 kirjutas:Hea küll, jätkame boilerite maksimaalsete töörõhkudega:Külaline kirjutas:Iga firma annab oma seadmele garantii täpselt sellistel tingimustel nagu tema heaks arvab.
...
Seadme müüjat huvitab, et te tema seadme ostaksite, kas te ka peenes kirjas teksti loete (lubatud kasutada võrgus kuni 3bar) on TEIE probleem.
Electrolux: 5 bar
Ariston: 6,5 / 7,5 bar
Alma-Ferroli: 8 bar
Hi-therm: 6 bar
Thermor: 8 bar
- sellises olukorras (võttes arvesse nii leitud pesumasinate, nõudepesumasinate kui boilerite andmeid tervikuna) ei leia mina isiklikult küll mitte, et neid seadmeid mitterikkuva veesurve tagamine minu kui KLIENDI mure oleks, vaid see on ikka sügavalt VEEMÜÜJA mure.
Normidele (ka aegunud normidele) võib ju viidata, kuid nad kujutavad endast kohustulikku madalaimat teenustaset ja alati on lubatud kokku leppida kliendile paremates tarnetingimustes.
Normidele viitamine ei vabasta vastutusest olukorras, kus teo toimepanija pidi - lähtudes oma professionaalsuse tasemest - olema teadlik oma teo võimalikest tagajärgedest.
Mulle meeldiks ka nii, et ma ei peaks mitte millegi või kellegi eest ennast kindlustama. Olen istunud Tallinnas ühe vee-ettevõte kontoris ja meie läbirääkimine lõppes fraasiga: „ kas soovite, et teie akna all hakkab must dziip seisma“... Sellaal Kärmas veel ei teadnud, et nii head saadet hakkab tegema
Max