Spetsialistid aidake targa nõuga!
Kas lakke paigaldatavaid kipsplaate peab ka soonima?
Kuna viilkatusega maja siis ka 2 korruse seintel kalle osaliselt ca 30-40 kraadi ja siit küsimus kuidas viimistletakse pärast selliseid nurkki mis jäävad siis sileda lae ja kaldes seina vahele?Kas targem panna enne lae plaadid või külje plaadid? Siis veel küsimus: metall karkassi kinnitan talade külge nn,karkassi kinnititega ja kas kinnitid võib ka tavaliste neetidega panna või peab ikka kruvidega ?Keeruline tekst aga vast saate aru!
Kipsplaadi soonimine?
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Re: Kipsplaadi soonimine?
Lugemata postitus Postitas Urmas »
"J" pahtliga paigaldatakse selline nurgateip http://www.gyproc.ee/tooted/44/viimistl ... -nurgateip .aps74 kirjutas:... Kuna viilkatusega maja siis ka 2 korruse seintel kalle osaliselt ca 30-40 kraadi ja siit küsimus kuidas viimistletakse pärast selliseid nurkki mis jäävad siis sileda lae ja kaldes seina vahele? ...
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas aps74 »
Teibid jätavad külmaks-kogu siseviimistluse teeb maaler-siit ka küsimused mis eelpool, et maalri ees lolliks ei jääks!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Tõesti keeruline tekst, sest ei saa aru, mida sa tahad? Tõlgi palun lahti mõiste "kipsplaadi soonimine"!aps74 kirjutas:...Kas lakke paigaldatavaid kipsplaate peab ka soonima?....Keeruline tekst aga vast saate aru!
Milleks selline küsimus kui vastus sind ei koti?aps74 kirjutas:... siit küsimus kuidas viimistletakse pärast selliseid nurkki mis jäävad siis sileda lae ja kaldes seina vahele?...
Kas sa ei taha endale tunnistada, et tegelikult oledki loll, aga tahaks ikkagi vinge tegijana näida.aps74 kirjutas:Teibid jätavad külmaks-kogu siseviimistluse teeb maaler- siit ka küsimused mis eelpool, et maalri ees lolliks ei jääks!

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas aps74 »
Kipsplaadi soonimise all pidasin silmas vahekohti mida maaler hakkab viimistlema-vastuse sain mujalt seega polegi enam miskit tõlkida!Soonime=faasi lõikamine.
Teine küsimus on enda poolt esitatud valesti.Mida teada tahtsin oli mis järjekorras kipsplaate panna kas enne kaldes sein või lagi ja kuidas ja kas peavad olema faasitud 30-40 kraadised nurgad?
Urmas tundub, et tahad ise oma tarkusega "vinge tegijana näida"-endal selliseid probleeme ei esine!
Üldehitus on lai mõiste-olen sellega ca 25 a. tegelenud kuid gyproci paigaldusega (algusest-lõpuni) pole kokku puutunud siit ka küsimus VINGELE TEGIJALE MIS EESPOOL!
Teine küsimus on enda poolt esitatud valesti.Mida teada tahtsin oli mis järjekorras kipsplaate panna kas enne kaldes sein või lagi ja kuidas ja kas peavad olema faasitud 30-40 kraadised nurgad?
Urmas tundub, et tahad ise oma tarkusega "vinge tegijana näida"-endal selliseid probleeme ei esine!
Üldehitus on lai mõiste-olen sellega ca 25 a. tegelenud kuid gyproci paigaldusega (algusest-lõpuni) pole kokku puutunud siit ka küsimus VINGELE TEGIJALE MIS EESPOOL!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ega ikka ei võrdu küll kui tahad konkreetset vastust saada!aps74 kirjutas:Kipsplaadi soonimise all pidasin silmas vahekohti mida maaler hakkab viimistlema-vastuse sain mujalt seega polegi enam miskit tõlkida!Soonime=faasi lõikamine....
Mitte ma ei taha, vaid olengi ja mul ei esine mitte kunagi, mitte mingisuguseid probleeme, sest ma olen nii-nii vinge tegija (ilma jutumärkideta).aps74 kirjutas:... Urmas tundub, et tahad ise oma tarkusega "vinge tegijana näida"-endal selliseid probleeme ei esine!...

Urmas
-
- Ehitusguru
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas cartman »
aps74 kirjutas: Üldehitus on lai mõiste-olen sellega ca 25 a. tegelenud kuid gyproci paigaldusega (algusest-lõpuni) pole kokku puutunud siit ka küsimus VINGELE TEGIJALE MIS EESPOOL!
Kodus istumine ie lähe arvesse . Kui oled 25 aastat yldehitusega tegelenud siis vähe usutav, et poel kipsiga kokku puutunud. Teiseks, kui nii kõva staas siis peaks ise juba loogilise mõtlemisega suutma need kysimused lahendada. Tundub , et see 25 aastat läks käima kui esimest korda ehitust nägid, kuni tänaseni

Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu